VIND - VIND - VIND billetter til aften med Claus Meyer i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa torsdag 28. februar.

VIND - VIND - VIND billetter til aften med Claus Meyer i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa torsdag 28. februar.

Konkurrence:

Vind billetter til aften med Claus Meyer

Den kendte kok sætter ord på sit liv ved et FOF-arrangement i Kulturhuset Pavillonen torsdag 28. februar, og du kan komme med på første række

Af
Af Lars Norman Thomsen

Claus Meyer har i 25 år gennem madpolitisk virksomhed, foredrag, deltagelse i den offentlige maddebat og gennem sine tv-programmer, kogebøger og sit entreprenørskab arbejdet for at højne kvaliteten af den danske madkultur.
Torsdag 28. februar holder han foredrag i Kulturhuset Pavillonen Grenaa på initiativ af FOF Djursland. I foredraget trækker Claus Meyer en linie fra sin barndom på Lolland, gennem det skelsættende ophold som ung mand i huset i Frankrig og frem til sit liv i dag som madentreprenør og far til tre piger.
Claus Meyer hudfletter den danske madkultur og den fremherskende sundhedsopfattelse, og viser hvor lidt der skal til for, at vi får en smuk madkultur, vi kan være stolte af at videregive til vores børn.
FOF Djursland og Lokalaviserne Østjylland sætter fem billetter på spil til arrangementet. Vind en af de fem billetter ved at svare på nedenstående spørgsmål:
I hvilken landsdel af Danmark levede Claus Meyer sin barndom?
a. Nordjylland                       b. Djursland                                 c. Lolland
Send dit svar mailadressen lars.n.thomsen@lokalavisen.dk senest tirsdag 12. februar klokken 12.
Husk at oplyse navn, adresse og by.

Publiceret 06 February 2013 14:18