Foto: Nicole Wolter.

Foto: Nicole Wolter.

Modvind hos Djurs Wind Power

Direktøren blev gået efter få måneder. Han fik kort tid til at skaffe varige arbejdspladser

Af
Af Nicole Wolter

Åge Staghøj blev i oktober - inden et halvt år efter sin tiltrædelse - gået som direktør for erhvervsnetværket Djurs Wind Power, der arbejder på at beholde ordrer i forbindelse med opførelse og drift af Anholt Havmøllepark på lokale hænder.
Direktørskiftet skyldes ifølge bestyrelsen for Djurs Wind Power manglende resultater.
"Vi var ikke tilfredse med resultatet af hans bestræbelser på at skaffe arbejdspladser og ordrer til Norddjurs Kommune," siger Bo Allermann, formand for bestyrelsen.
Åge Staghøj, konsulent, vil af principielle årsager ikke udtale sig i sager med relation til tidligere kunder, herunder om Djurs Wind Power.

Kommunale midler i det

Kommunen besluttede for et års tid siden at kaste 840.000 kroner ind i et toårigt projekt med erhvervsudvikling sammen med erhvervsnetværket.
Det skete for at sikre varige arbejdspladser i Norddjurs Kommune efter etableringen af Anholt Havmøllepark.
Parterne vurderede, at der var behov for ansættelse af en medarbejder på fuld tid. Hidtil havde Morten Basse Jensen, Apro Wind A/S, taget sig af arbejdet, men han ønskede ikke at arbejde på fuld tid for Djurs Wind Power. Derfor kom Åge Staghøj ind i billedet med det klare formål at skaffe jobs.

Ny direktør må stå på mål

Nu skal Lene Skovsgaard Sørensen tage over og stå på mål for at skaffe resultater. Hun er selvstændig konsulent gennem tyve år med mere end 15 års erfaring med virksomhedsdrift, netværk, kontaktskabelse og udvikling
Norddjurs Kommunes Lars Møller (S), formand for Kultur- og Udviklingsudvalget, bakker hende op:
"Jeg er tilfreds med at bestyrelsen i Djurs Wind Power agerer proaktivt for at nå målet med vores aftale. Samarbejdet har været sat i bero, indtil den nye direktør er helt på plads. Vi ser nu frem til et godt samarbejde med hende. Vi har fuldt fokus på, sammen med Djurs Wind Power, at få fuld valuta for pengene i form af varige arbejdspladser i Norddjurs."

Publiceret 06 February 2013 09:46