Der var masser af lir over træningerne i efteråret hos Viking Pindstrup. Klubben håber, at det samme vil blive tilfældet i 2013.

Der var masser af lir over træningerne i efteråret hos Viking Pindstrup. Klubben håber, at det samme vil blive tilfældet i 2013.

Fra Pindstrup til Jyllandsserien:

Suppe og tarteletter med fyld

IF Viking Pindstrups seniorfodboldspillere kan se frem til en herlig nytårsappelmenu lørdag eftermiddag

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nedtællingen til årets fodboldsæson er begyndt i Pindstrup og nærmeste omegn.
Lørdag eftermiddag præcis klokken 14 byder trænertrioen Tom Bæk Petersen, Uffe Bach Jakobsen og Kasper Ilsøe "Lille Leif" Babis velkommen til årets første træning for seniorspillerne på træningsbanen i Pindstrup.
IF Viking Pindstrup fik genskabt den gamle klubkultur i sidste sæson efter, at samarbejdet med IF Midtdjurs eller "Ryom", som de siger i Pindstrup, var blevet afbrudt i sommeren 2012.
IF Viking Pindstrup formåede at rykke op fra Serie 5 til Serie 4, og nu skal spillere, ledelse og trænere forsøge at løse den spillemæssige udfordring, som en oprykning altid giver anledning til.
"Vi har fået sammensat en god trænertrio fra egne rækker, som der er stor opbakning til, og som vi tror på kan løse opgaven med at få mange spillere til træning," siger fodboldformand Claus-Jørgen Busk, der muligvis må afstå fra at være med til nytårsappel, fordi han er sengeliggende med influenza.
Claus-Jørgen Busk understreger, at man i fodboldudvalget har vurderet, at trioen er den bedste til at fortsætte det arbejde, som Klaus Kruse Rasmussen var bannerfører for i efteråret 2012. Klaus Kruse Rasmussen har på grund af sit arbejde valgt at kvitte trænergerningen.

Det vanskelige menuvalg

Efter en god times træning mødes spillere, fans - både optimister og sortseere - og trænere i klubhusets cafeteria, hvor der serveres skoldhed suppe og tarteletter med fyld plus en håndbajer eller en vand.
Netop menuen er der brugt meget tid på at afklare i fodboldudvalget, fordi valget stod mellem suppe og tarteletter og Gammel Estrup Gryde med masser af fløde og rødvin i.
Valget faldt på det første.
Seniorspillerne skal træne onsdag og lørdag frem til træningskampene begynder. Herefter trænes der kun onsdag, og det er helt bevidst.
"Vi foretrækker så absolut, at vi er mange en gang om ugen i stedet for få to gange om ugen," siger Claus-Jørgen Busk, der er startet neglebideriet.
Fodboldformanden er spændt på, om alle seniorspillere dukker op eller om et par stykker har forladt skansen.
Bliver det første tilfældet, er det lige til at smile af. Bliver det sidste konklusionen lørdag eftermiddag, vil der sikkert lyde et "hva' gør vi nu?".
 
 

null

Publiceret 01 February 2013 11:43