Rasmus Grønberg Hansen (forrest) håber efter skiftet til SønderjyskE, at det er slut med at få splinter i bagdelen.

Rasmus Grønberg Hansen (forrest) håber efter skiftet til SønderjyskE, at det er slut med at få splinter i bagdelen.

Rasmus Hansens genvordigheder forbi for en stund

Randers FC har udlejet den tidligere ungdomsspiller i Viking Pindstrup og IF Midtdjurs til SønderjyskE

Af
Af Lars Norman Thomsen

Rasmus Grønberg Hansen, 26, er tilbage i SønderjyskE, hvor han tidligere har haft sin bedste tid som fodboldspiller.
Randers FC har udlejet Rasmus Hansen til sønderjyderne på en aftale,der gælder forårssæsonen 2013.
Den tidligere ungdomsspiller i Viking Pindstrup og IF Midtdjurs kom til Randers FC i januar 2011 fra netop  SønderjyskE .
Der var stillet store forventninger til, at Rasmus Grønberg Hansen og Randers FC var det perfekte match, men det er det aldrig blevet, og i efteråret 2012 har han kun haft få tjanser i superligaen.
Om lejemålet siger Direktør Jacob Nielsen:

"Udlejningen er en naturlig konsekvens af at Rasmus Hansen umiddelbart ikke havde udsigt til meget spilletid her i foråret, kombineret med hans ønske om spilletid. Derfor er dette en god løsning for alle parter. Vi føler vi er godt besat på midtbanen ikke mindst med ankomsten af Lorenzo Davids."

 

Hårdt kamp om midtbaneplads

SønderjyskE har i vinterpausen solgt to centrale midtbanespillere, Henrik Bødker (til Vejle-Kolding) og Connor O'Brien (til FC Nordssjælland). Til gengæld er HB Køges målfarlige Nicolaj Madsen kommet til, ligesom den tidligere FC Midtjylland spiller, Adigun Salami, er ved at være i omdrejninger efter et skadesplaget efterår.
Dertil kommer anfører Henrik Hansen.
Det er primært de navne, som Rasmus Grønberg Hansen skal måles med, når kampen om stamplads intensiveres i de kommende uger.
SønderjyskE spiller et 4:5:1, 4:3:3 system, med tre centrale midtbanespillere, og det kan blive til fordel for den kampsultne Rasmus
 

null

Publiceret 01 February 2013 08:09