Det kan ende ende med, at De Konservative må klare sig uden partiets største profil ved kommunalvalget.

Det kan ende ende med, at De Konservative må klare sig uden partiets største profil ved kommunalvalget.

Konservativ profil i venteposition

Det konservative medlem af Norddjurs kommunalbestyrelse, Benny Hammer, har bedt om en frist til 1. marts til at tænke over sin politiske fremtid

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der er flere ting som skal gå op i en højere enhed, hvis Benny Hammer skal tage endnu en tørn som konservativ trækkraft i Norddjurs ved det forestående kommunalvalg.
"Jeg har bedt min lokalbestyrelse om en tænkepause frem til 1. marts, og samtidig skal tiden bruges aktivt til, at vi i partiet finder ud af, hvilket hold vi kan stille med, og det politiske grundlag, som De Konservative vil gå til valg på," lød det fra Benny Hammer, da Lokalavisen fangede ham i en pause under Skolerigsdagen i Ålborg, hvor mange lokalpolitikere er samlet torsdag og fredag.
Benny Hammer har deltaget på en frontposition i lokalpolitik i 11 år i træk, og han indrømmer, at han virkelig overvejer, om tiden er kommet til, at han skal stoppe.
Indehaveren af Planteskolen Holmegaard ved Ørum vil på den anden side heller ikke bare smide tøjlerne og lade andre tage ansvaret.
"Det vil jeg bestemt ikke, men på et tidspunkt er det slut. Jeg skal ærligt indrømme, at det har været kedsommeligt i denne periode, fordi borgmester Jan Petersen har klappet alt af med SF og Dansk Folkeparti,inden vi andre bliver spurgt," siger Benny Hammer.
"Jeg gider ikke være med på den måde, og derfor bliver vi konservative nødt til at forholde os til, at den politiske virkelighed kan blive den samme efter valget, og hvad gør vi så," spørger Benny Hammer.
 

null

Publiceret 01 February 2013 13:03