Per Dalgaard har mod på mere. Dansk Folkepartis mastermind i Syddjurs genopstiller ved kommunalvalget.

Per Dalgaard har mod på mere. Dansk Folkepartis mastermind i Syddjurs genopstiller ved kommunalvalget.

Per Dalgaard klar til at trække læsset igen-igen

Den tidligere MF'er ser optimistisk på mulighederne for Dansk Folkeparti ved det kommende kommunalvalg

Af
Af Lars Norman Thomsen

Dansk Folkeparti i Syddjurs står og falder med Per Dalgaard, Ryomgård. Det tidligere folketingsmedlem har solo repræsenteret partiet i byrådet siden kommunesammenlægningen, og før da havde han også en enkelt periode som kommunalbestyrelsesmedlem i Midtdjurs Kommune.
Per Dalgaard, der 17. februar fylder 69, er klar på at fortsætte som spidskandidat.
Dansk Folkeparti holder opstillingsmøde 14. marts, og der er flere medlemmer, som har ytret ønske om at komme med på listen sammen med Dalgaard.
"Jeg regner da med, at vi kan opstille 4-5 gode kandidater og gerne flere," siger Per Dalgaard, der har siddet med blandt de 179 på Christiansborg i to omgange: fra 2001 til 2005 og igen fra 19. juni 2009 frem til folketingsvalget i august 2011.

Tæt på to mandater

Dansk Folkeparti fik ved sidste kommunalvalg 1280 stemmer i Syddjurs. Heraf tilfaldt 386 Per Dalgaard personligt, medens hele 549 var liststemmer.
Et stemmetal, der var meget tæt på at sikre partiet yderligere et mandat.
Per Dalgaard er da også optimist, når det gælder fremtiden, fordi partiet har landspolitisk medvind, men også har en vælgermæssig trofast base i Syddjurs
"Det er min hensigt, hvis jeg bliver valgt, at Syddjurs Kommune skal udvikle sig ud fra borgernes ønsker og behov, og ikke så meget ud fra snævre økonomiske overvejelser," lover han som et første indspark til valgkampen.

Publiceret 31 January 2013 15:19