Lone Jacobsen, populært kaldet “Jabbe”, og hendes kolleger hos Guldbageren i Kolind og Ryomgård kan fremover se frem til at holde fri om mandagen.

Lone Jacobsen, populært kaldet “Jabbe”, og hendes kolleger hos Guldbageren i Kolind og Ryomgård kan fremover se frem til at holde fri om mandagen.

Guldbageren holder fri om mandagen

Henrik Nielsen, manden bag Guldbager-butikkerne i Kolind og Ryomgård, har i samråd med medarbejderne besluttet at holde butikkerne lukket om mandagen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Fra 1. februar 2013 holder Guldbageren i både Kolind og Ryomgård lukket om mandagen.
"For at få en uge til at hænge sammen har vi simpelthen været tvunget til at holde lukket om mandagen," forklarer indehaver Henrik Nielsen.
"Det kræver utroligt meget af vores medarbejdere i både bageri og butik at holde åbent syv dage om ugen, og det er ikke rimeligt, at de ikke lige kan få et pust i ugens løb, så det sikrer vi nu i både Kolind og Ryomgård. Når vi har valgt mandag, er det naturligvis, fordi det er den dag i ugen, hvor vi har det færreste antal kunder," siger han.

Ny strategi

Samtidig har Henrik Nielsen i samråd med medarbejderne besluttet at ændre strategi, så det fremover mere kommer til at handle om kvaliteten af brødet i butikkerne end om at levere brød til eksterne kunder.
"Vores aftaler med at levere brød til SuperBrugsen Kolind og SuperBest i Rønde stopper også som en konsekvens af vores ny strategi, hvor vi helt klart vil forsøge at give den i forvejen gode kvalitet i vores butikker endnu et løft," siger Henrik Nielsen, der understreger, at han fortsat har masser af mod på drive Kolind Bageri og de to Guldbager-butikker.
"Vi får masser af god respons fra vores kunder, der fortæller os, at de bakker op om specialbutikker i lokalområdet, så vi fortsætter ufortrødent, men engang imellem er det nødvendigt at stoppe op og spørge, om vi kan gøre tingene bedre til gavn for både medarbejdere og kunder."
Henrik Nielsen understreger vigtigheden af, at Kolind Bageri ikke bliver et traditionelt produktionsbageri, men mere et sted, hvor de fem bagere får mulighed for at kæle for kvaliteten og tænke i nye produkter.
"Et af vores mål for fremtiden lyder på, at vi gerne vil investere i en stenovn, hvor vi får mulighed for at lave spændende og rustikt brød, som vi ved, der er stor efterspørgsel efter."

Publiceret 31 January 2013 11:40