Debat Norddjurs:

Stop udlicitering Benny Hammer - det betaler sig

Svar til Benny Hammer

Af Henrik Holmsted Pedersen, Robstrupvej 21, 8500 Grenaa:

"Tåbelig lovgivning skriver Benny: OK det har man lov at mene,  men lov er  nu engang lov, og så er den jo ikke længere! Kommunen skal efter min opfattelse ikke til at  opfinde specielle seniorjobs. Som borger i kommunen har jeg da en klar forventning om,  at kommunen gør brug af de regler og paragraffer, som de siddende regeringer gennem tiderne har vedtaget, og specielt da hvis der er en stor økonomisk gevindst for skatteborgerne. Deri er Benny måske ikke enig?
Ren og skær kassetænkning skiver Benny: Ja selvfølgelig, det går jeg da ud fra at private virksomheder også praktiserer, det handler vel om at få forretningen til at hænge sammen økonomisk, og det uanset om det er en privat eller offentlig virksomhed. Deri er Benny måske ikke enig?
Statens økonomi vedkommer dig og mig skriver Benny: En almindelig lønmodtager betaler altid hvert år fuld skat, afgifter og moms. Efter at have været inde på Told og Skats hjemmeside for at se  se hvor meget de registrerede selskaber  betaler i  skat, de såkaldte skattelister,  så bliver man overrasket over at se, hvor mange selskaber der ikke betaler skat.  Hvad går der mon lige galt her?
Konklusionen må være den: At som situationen er lige her og nu, så er samfundet tilsyneladende bedst tjent med at så mange som overhovedet muligt ansættes i det offentlige, derved sikrer kommunen sig en stor skatteindtægt fra alle deres medarbejdere. Altså jo flere opgaver der udbydes til private selskaber, jo mindre skat kommer der jo  tilsyneladende tilbage, - altså set og målt ud fra skattelisterne. Man kan mene,  at der er noget galt med systemet, det må andre afgøre, men som det ser ud her og nu så er det den vej pilene peger
Min påstand er derfor  fortsat ”stop for udlicitering  er et guldæg”."

Publiceret 27 January 2013 07:30