Der er stor interesse for at høre Sussi spille introen til 'Smoke on the water' i Pindstrup Hallen lørdag 23. marts backet op af Leo som Jon Lord.

Der er stor interesse for at høre Sussi spille introen til 'Smoke on the water' i Pindstrup Hallen lørdag 23. marts backet op af Leo som Jon Lord.

Stort run på billetter til Sussi & Leo

Støtteforeningen Vikings Venner har solgt i omegnen af 300 billetter til koncerten med Sussi & Leo i Pindstrup Hallen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Støtteforeningen Vikings Venner har solgt nær ved 300 billetter til koncerten med Sussi & Leo lørdag 23. marts i Pindstrup Hallen.
Der er plads til 425 gæster til koncerten, der indledes med spisning og ligeledes kan præsentere den lokale spillemand Heine Mønster og hans Diskotek Monster Sound.
"Vi har foretaget et tjek hos salgsstederne for at finde ud af, hvor mange billetter, der er solgt til dato, og med 300 solgte billetter allerede, forventer vi klart at kunne tænde den røde lygte inden så længe," siger Claus-Jørgen Busk fra Vikings Venner, som har Lars Henrik "Lasse" Nygaard som formand.
Claus-Jørgen Busk, der vogter finanserne i Vikings Venner, var i starten skeptisk i forhold til koncerten, men i takt med, at billetsalget skrider positivt frem, er hans nervøsitet forsvundet, og han ser optimistisk på mulighederne for at fylde Pindstrup Hallen til sidste stol.
"Jeg er altid 'nervo', som vi siger i Pindstrup, før den slags store arrangementer med en økonomisk risiko, men heldigvis tegner det til, at vi kan lave både en god fest og et pænt overskud," siger Claus-Jørgen Busk.

Publiceret 26 January 2013 12:13