Peter René Laursen er ny næstformand i fodboldafdelingen i IF Midtdjurs.

Peter René Laursen er ny næstformand i fodboldafdelingen i IF Midtdjurs.

IFM Fodbold fandt tre nye til bestyrelsen

Fremmødet var yderst beskedent til fredagens generalforsamling, hvor ikke engang bestyrelsen var fuldtallig

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det er halsløs gerning at samle mange mennesker til en generalforsamling fredag aften.
Fodboldafdelingen i IF Midtdjurs gjorde forsøget, men kun fordi det oprindeligt var planen at lave den årlige 'hjælperfest' i forlængelse af generalforsamlingen.
Fordi aktivitetsudvalget i foreningen havde planlagt 'Voksenfest' i klubhuset lørdag aften, besluttede fodboldafdelingen at vise hensyn ved at skrinlægge 'hjælperfesten' og nøjes med generalforsamlingen.
Med kun tyve tilmeldte valgte arrangørerne af 'Voksenfesten' imidlertid at aflyse for nu at gøre en længere historie kort.

To gamle med igen

Fodboldbestyrelsen kunne kun mønstre tre ud af fem medlemmer til generalforsamlingen. Grethe Rahbek og Jesper Bager var forhindret i at give møde.
Trods det lille fremmøde lykkedes det at finde tre nye mand til bestyrelsen. Det er Peter René Laursen, Pindstrup, som bliver ny næstformand, Frank Dichmann Jensen, Ryomgård, ny sportschef, og endelig Leif Nielsen, Tøstrup, ny kasserer.
De afløser Grethe Rahbek, som i sin tid kom med som suppleant i stedet for Ivan Nielsen, sportschef Jesper Bager og kasserer Mogens Kristensen.
Leif Nielsen har tidligere styret fodboldafdelingens økonomi, og Frank Dichmann Jensen har ligeledes en fortid i bestyrelsen. I en kort periode fungerede han endog som fodboldformand. Han har i flere år været aktiv træner i ungdomsafdelingen.
Peter René Laursen skal i foråret træne U14 truppen i IF Midtdjurs sideløbende med, at han er næstformand.
Mickey Henrik Nørgaard, Pindstrup, blev nyvalgt som suppleant, og det er fremover hensigten at inddrage suppleanten mere i bestyrelsens arbejde.
De to øvrige i fodboldbestyrelsen er formand Jakob Olesen og ungdomsformand Bo Hovgaard.
 

null

Publiceret 26 January 2013 17:34