Direktør Ole Paaske, Aarhus Lufthavn

Direktør Ole Paaske, Aarhus Lufthavn

Udsigt til flere flyafgange til København

SAS lover en stærkt forbedret betjening af indenrigs flyruten mellem Aarhus og København

Af
Af Martin Schultz

Mens Aarhus Lufthavn i Tirstrup stadig slikker sårene efter Cimber Sterlings økonomiske kollaps i maj 2012, ser der nu ud til at være bedre tider på vej for indenrigstrafikken mellem Aarhus og København.
”SAS har meddelt, at selskabet i samarbejde med Cimber A/S ved starten af april måned gennemfører en markant omlægning af betjeningen af indenrigs flyruten mellem Aarhus og København.” fortæller direktør Ole Paaske, Aargus Lufthavn.
Den nye fartplan forventes sat i kraft 8. april og den vil hæve antallet af returflyvninger til 7-8 daglige flyvninger, jævnt fordelt henover dagen og aften.

Mere fleksibilitet i rejsemulighederne

Der er stadig et stykke vej til den frekvens og det konkurrrencemiljø, som der var på ruten, da Cimber Sterling og SAS tilsammen havde 12-13 daglige returflyvninger mellem Aarhus og København.
Men SAS' nye tiltag vil ifølge Ole Paaske især glæde det østjyske erhvervsliv, som har efterlyst fleksibiliteten i rejsemulighederne fra tiden før Cimber Sterlings konkurs.
”Den nye fartplan sikrer ikke blot et bedre produkt for de mange, der blot rejser frem og tilbage mellem Aarhus og København, men skaber også helt nye muligheder for at gøre brug af det attraktive udbud af flyvninger til/fra mere end 140 udenrigsdestinationer, der beflyves med udgangspunkt i Københavns Lufthavn i Kastrup,” siger Ole Paaske.

Publiceret 18 January 2013 07:54