Efterlysning:

Ordrer på julefrokoster og festmiddage stjålet

Værtinden i Tved Forsamlingshus efterlyser de kunder, som har bestilt mad fra Elsebeth's Køkken

Af
Af Martin Schultz

En ren katastrofe.

Sådan betegner værtinde og kok i Tved Forsamlingshus, Elsebeth Jensen, sin situation, efter at hun torsdag kl. 12.30 havde indbrud i sin firmabil i Aarhus.

Tyve knuste sideruden til hendes bil og stjal blandt andet en taske med hendes ordrebog, som rummer hendes bestillinger på selskaber, fester, julefrokoster og konfirmationer helt frem til 2014.

”Jeg kan umuligt huske hvad jeg har taget imod af bestillinger. Jeg koncentrerer mig jo altid om den forestående opgave. Jeg kan ikke en gang rekonstruere ordrebogen frem til næste weekends bestillinger,” siger Elsebeth Jensen.

Hun opfordrer derfor alle de mennesker, som har bestilt mad fra Elsbeth's Køkken i Tved Forsamlingshus til at henvende sig til hende på tlf. 20 71 17 65, så ordrebogen kan blive rekonstrueret.

Vidner så indbruddet

Tyveriet skete torsdag ved middagstid, da Elsebeth Jensen handlede ind hos fødevaregrossisten Dagrofa i Aarhus.

Vidner så en bil holde lidt i skjul, hvorefter en mand løb frem og slog sideruden itu. Derefter kørte  bilen væk med stor fart.

Vidner har registreret bilens nummerplade og der er også overvågningskamera på parkeringspladsen, men politiet har endnu ikke kunnet skaffe Elsebeth Jensens hendes livsvigtige ordrebog tilbage.

Elsebeth Jensen beklager ulejligheden og håber, at hendes kunder kontakter hende så hurtigt som muligt.


Publiceret 01 December 2012 10:43