Ole Bollesen har valgt at skifte partiforening. Tilknytningen til partiforeningen i Ebeltoft er stoppet. Fremover hører Bollesen til partiforeningen i Syddjurs Vest.

Ole Bollesen har valgt at skifte partiforening. Tilknytningen til partiforeningen i Ebeltoft er stoppet. Fremover hører Bollesen til partiforeningen i Syddjurs Vest.

S-politiker skifter partiforening

Byrådsmedlem i Syddjurs, Ole Bollesen, har valgt at skifte fra partiforeningen i Ebeltoft til partiforeningen i Syddjurs Vest

Af
Af Lars Norman Thomsen

Den socialdemokratiske byrådsgruppe slikker sårene efter torsdagens byrådsmøde, hvor der ellers var lagt op til, at partiet kunne notere en opsigtsvækkende politisk sejr i spørgsmålet om placeringen fremtidigt af jobcenter og ydelseskontor.
På forhånd tydede alt på, at gruppeformand og borgmesterkandidat Jesper Mathiesens store anstrengelser og benarbejde for at skaffe et politisk flertal for at få placeret jobcenteret og ydelseskontoret i Hornslet, ville bære frugt med hjælp fra en samlet socialdemokratisk gruppe på 8, tre Venstre-folk, Per Zeidler, Flemming Hansen og Marianne Kierkegaard, DFs Per Dalgaard og Det Radikale Venstres Carsten Bech.
Men gruppen havde gjort regning uden vært, fordi Socialdemokratiets egen, Ninna Thomsen, valgte at afstå fra at stemme.
Dermed faldt forslaget, og direktionens ønske at om placere medarbejderne i jobcentret og ydelseskontoret i Ebeltoft det endelige udfald.
Ninna Thomsen er medlem af Socialdemokratiets partiforening i Ebeltoft, medens de øvrige syv repræsenterer partiforeningen Syddjurs Vest, der dækker de tre gamle kommuner, Midtdjurs, Rosenholm og Rønde.
Den tidligere gruppeformand Ole Bollesen, som bor på Mols, har indtil for nylig stået på medlemslisten i Ebeltoft, men er nu skiftet til Syddjurs Vest.
"Det er korrekt, at Ole har valgt at skifte," fortæller gruppeformand og borgmesterkandidat Jesper Mathiesen.
"Der er intet dramatisk i det, men skyldes udelukkende, at Ole Bollesen har mange relationer i Rønde, og derved føler, at han egentlig hører til i partiforeningen i den vestlige del af kommunen."
Det har ikke været muligt at få en forklaring fra Ole Bollesen, der i en årrække har arbejdet som gymnasielærer på Rønde Gymnasium.
Læs mere om Socialdemokratiet i det kommende nummer af Adresseavisen Syddjurs

Publiceret 01 December 2012 12:48