En sejr på 30-20 i sæsondebuten var perfekt for det stærke Nørre Djurs HK kollektiv.

En sejr på 30-20 i sæsondebuten var perfekt for det stærke Nørre Djurs HK kollektiv.

Ungdomshåndbold:

Stærkt Nørre Djurs HK kollektiv splittede Alliancen ad

U18 drengene vandt 30-20 i sæsondebuten fredag aften i 2. division, og det var bestemt ikke et ventet resultat

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs U18 drenge, der spiller med i 2. division, var meget spændte på sæsonens første kamp mod Alliancen fra Randers-kanten.

Alliancen har de senere år voldt Glesborg-klubben problemer, og før det indbyrdes møde var statistikken for de to klubbers indbyrdes møder klart på Alliancens side.

Men Nørre Djurs drengene gik ud og leverede en helstøbt indsats fredag aften i Nørre Djurs Hallen som gav pote i form af en sejr på hele 30-20.
Efter en jævnbyrdig start fik Nørre Djurs for alvor fat. Forsvarsmæssigt blev der taget fra, og målmand Kasper Hansen viste sit store potentiale i målet i 1. halvleg.
"Det gav mulighed for rigtigt mange kontrascoringer, og i det etablerede angrebsspil rullede det også rigtig godt. Vores storskytte Frederik Lyng meldte sig ind for alvor efter at have banket lidt rust af de første 10 minutter af kampen," fortæller træner Henrik Elkjær, der deles om ansvaret med Henrik Pedersen, Bent Frey og Kurt Sørensen.

Kollektivets triumf

Det kan godt være, at David Bundgaard og Frederik Lyng scorede 23 af de 30 mål, som Nørre Djurs HK kom op på, men det var, ifølge Henrik Elkjær, kollektivets triumf, at sejren kom så sikkert i hus.

"Alle bidrager med en kæmpe indsats, og alle gør sig farlige. Det gør, at Alliancen ikke har held til at sætte vores to målslugere ud af kampen på noget tidspunkt. Ingen kæde er stærkere end det svageste led, og vores kæde i dag var stærk," lyder roserne fra Elkjær, der også er ungdomskonsulent i klubben.
Den sikre sejr får ikke ungdomskonsulenten til at vejre morgenluft og tro på, at holdet kan gå hele vejen i turneringen.

"Der venter hårdt arbejde i træningslokalet tirsdag og torsdag, hvis vi skal forsøge at fortsætte udviklingen, for der er slet ikke tvivl om, at vi skal arbejde benhårdt for hvert eneste point i denne række."
 

Kampfakta: Nørre Djurs HK - Alliancen U18 drenge - 2. division Resultat: 30-20 (19-10) Målscorere Nørre Djurs HK: David Bundgaard Jensen 13 Frederik Lyng 10 Mathias Pedersen 3 Rasmus Dam 2 Rasmus Svane 1 Kenneth Kofod 1

Publiceret 30 September 2012 07:15