KPIs unge Morten Mo Thorup (tv) fik en aktie i Lokalavisen Cups

KPIs unge Morten Mo Thorup (tv) fik en aktie i Lokalavisen Cups "Kampens spiller". Fodboldens næstformand i KPI, Jørgen Antonsen, havde en gavecheck med til ham fra Sportigan Kolind og Auning og Lokalavisen.

Lokalavisen Cup:

KPI havde fire mand i straffeboksen på samme tid

Lokalopgøret mellem Kolind-Perstrup og Grenaa sluttede 1-1 på trods af, at hjemmeholdet i anden halvleg havde hele fire mand siddende til afkøling

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Når vi ikke formåede at score i den korte periode, hvor vi spillede 11 mod 7, var det helt okay, at opgøret sluttede 1-1," siger Daniel Lilleris, assistenttræner for topholdet i Serie 1, Grenaa IF.
Lørdagens opgør på Kolind Park mellem et hjemmehold, der tørster efter point i bundstriden og Grenaa IF, som i den modsatte ende kæmper for at holde på et pænt forspring til forfølgerne, udviklede sig efter pausen til en ret så ophidsende affære med fem gule kort og endog et rødt et af slagsen.
Efter første halvleg, der mest havde karakter af stillingskrig, førte topholdet 1-0 på et mål af midtstopper Morten Kjær, kom der anderledes gang i den efter pausen.
Grenaa havde svært ved at omstille sig til, at Morten Kjær måtte udgå med et tilsyneladende brækket håndled, da han faldt ned uheldigt efter en duel.
Forvirringen udnyttede hjemmeholdet til at udligne ved Kasper Høegh Therkildsen i det 55. minut.
 

Gemytterne i kog

I den efterfølgende fase begyndte det at koge. Hjemmeholdet havde således på et tidspunkt kun syv spillere på banen. Ude med gult kort sad Nicklas "Høffe" Hansen, Mikkel Friis Stær, Rasmus Peter Bisgaard Hansen og Sebastian Konrad.

Sidstnævnte måtte endog lide den tort at blive der resten af opgøret, for han modtog endnu et gult kort, da han var kommet udenfor, fordi kampens emsige opmand vurderede, at han fortsatte protesterne ude på sidelinien.
Det kortvarige overtal formåede Grenaa ikke at udnytte, og derfor kom der ikke mere gang i den digitale måltavle på Kolind Park i resten af opgøret.
Grenaa IFs anfører, Sebastian Hvidt, der har spillet ungdomsfodbold i Kolind, måtte også ud med et gult kort for en tackling på Mikkel Friis Stær.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Kolind-træner Rene Carlsen til kampen og især dommerens kortspil i anden halvleg.
Grenaa IF har med fem spillerunder igen fortsat et solidt pointforspring til nærmeste forfølger, Aarhus 1900, på fem point, medens Kolind-Perstrup lige nu er under nedrykningsstregen med syv point.
 

Jeppe Pedersen imponerede

Kolind-Perstrup var blandt andet uden de skadede Mads Groht, Rene Carlsen og Daniel Bagger Pedersen, men Daniel Lilleris var alligevel imponeret af de øvrige.
"Jeg ved godt, at Kolind siger de mangler mange, men de, der spiller gør det nu fint, og en spiller som Jeppe Pedersen imponerede mig meget. Han spillede virkelig stærkt i midterforsvaret sammen med Claus Koch," siger Daniel Lilleris.
Topholdet møder i næste runde agterlanternen Bælum/Solbjerg IF ude, medens Kolind-Perstrup skal møde Kristrup, ligeledes ude.
To vigtige kampe for begge mandskaber. Grenaa kan med en sejr trække afgørende fra i toppen, medens Kolind-Perstrup med en sejr i Kristrup kan rykke over stregen og invitere Kristrup med i nedrykningskampen.

Sebastian Konrad er ikke med mod Kristrup. Han har fået en spilledags karantæne. "Bruge fornærmeligt eller upassende sprog/tegn," lyder begrundelsen i indberetningen fra kampens dommer, fremgår det af dbu.dk.

 
 

Se flere billeder fra kampen på http://kpi-fodbold.dk/wp/?page_id=88

Publiceret 30 September 2012 18:22