Hornslets træner Martin Winther kunne fra sidelinien se sit hold brænde 7-8 oplagte chancer efter pausen.

Hornslets træner Martin Winther kunne fra sidelinien se sit hold brænde 7-8 oplagte chancer efter pausen.

Lokalavisen Cup:

Hornslet smed et par dumme point

Topsscorer Jesper Søndermark Jepsen brændte et straffespark, da topholdet i Serie 2 måtte nøjes med det ene point mod bundholdet Kristrup

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der var lagt i kakkelovnen til bundholdet Kristrup, da forstadsrandusianerne lørdag eftermiddag var gæster på Hornslet stadion.
Hjemmeholdet, der er tophold i Serie 2, havde dog tilsyneladende glemt tændvædsken i første halvleg, hvor det kneb med at få styr på spillet.
Bedre blev det ikke, at Kristrup fem minutter før pausen kom foran 1-0 på et langskud, som Hornslets målmand Lars Andersen ikke kunne gøre noget ved.
"Det var skidt i første halvleg, hvor Kristrup havde held til at stoppe os ved at stå lavt på banen," fortæller Hornslets træner Martin Winther.
Det gjorde det heller ikke nemmere, at topscorer Jesper Søndermark Jepsen tillod sig at brænde et straffespark.
"Jesper har i andre kampe sørget for point til os, men engang imellem kikser det naturligvis også for ham," bemærker Martin Winther.

Anden halvleg med 7-8 muligheder

Efter pausen lagde hjemmeholdet et tungt pres på Kristrup, og det tegnede godt, da Klaus Randers kort efter, at de to hold havde byttet halvdel udlignede til 1-1.
Randers havde senere en afslutning på stolpen.
"Vi trykkede Kristrup baglæns og spillede os frem til 7-8 oplagte muligheder, men scoringerne udeblev desværre, selv om bolden nærmest dansede på deres mållinie et par gange," forklarer en ærgerlig Martin Winther.
Kristrup havde i den tidligere Viking Pindstrup spiller, Rasmus Christian Tode, en stærk spiller bagude, som var selv Jesper Søndermark Jepsens ligemand i flere spilsekvenser.
"Han var stærk i luften og svær at spille forbi, så det er også med til at forklare vores vanskeligheder," siger Martin Winther.
Tode er bestyrer af Jensens Bøfhus i Randers, og har derfor sjældent tid til at træne.
Trods pointabet har Hornslet fortsat et solidt forspring i toppen af Serie 2. Der er fem point ned til Auning på andenpladsen med fem spillerunder igen.

Publiceret 30 September 2012 17:33