Dansk Folkepartis lokalformand opfordrer Det Radikale Venstres Carsten Bech (billedet) til at sætte tæring efter næring.

Dansk Folkepartis lokalformand opfordrer Det Radikale Venstres Carsten Bech (billedet) til at sætte tæring efter næring.

Debat Syddjurs:

Du må lære at sætte tæring efter næring Carsten Bech

Af Peter Dahl, bestyrelsesformand for Dansk Folkeparti Syddjurs:

"I Adresseavisen tirsdag den 25. september 2012, kunne jeg under Nyheder læse følgende:
Nyt rådhus har ikke længere gang på jord.
I den anledning, kommer Carsten Bech fra de Radikale Venstre med følgende udtalelse om Per Dalgaard D.F.
"I tilfældet Per Dalgaard tror jeg simpelthen, at han blev bange for at sige ja til noget, som han frygtede der ikke ville være folkelig opbakning til, men jeg har svært ved at forstå, hvordan han kan ændre opfattelse fra borgermødet i Rønde og til temamødet i byrådssalen. Spørgsmålet er, om han har fået armen vredet rundt af sit bagland".
Til det kan jeg sige, at det ikke er tilfældet. Det er Per Dalgaards beslutning helt og aldeles, og bestyrelsen i Dansk Folkeparti Syddjurs, bakker Per Dalgaard hundrede procent op i hans beslutning.
Det kunne være ønskeligt at få bygget et nyt rådhus i Rønde eller omegnen af Rønde, så hele administrationen kunne være samlet der. Men da økonomien i Syddjurs ikke er til det, må man tage til takke med det næstbedste, og det er det der er aktuelt lige nu, at administrationen deles til henholdsvis Ebeltoft og Hornslet.
Der er et gammelt ordsprog der siger, "man må sætte tæring efter næring".
Det er åbenbart et ordsprog som Carsten Bech ikke er bekendt med i hans og de radikales beslutning om opførsel af et nyt rådhus.
Det er åbenbart Carsten Bech ønske, at sidde på toppen af et slot/rådhus, og se udover Syddjurs smukke landsskab og Kalø Vig, og fra hans kontor sige: "Se, det har vor hårdt ramte skatteborgere med en af landets højeste skatteprocenter betalt."
At tilføre Syddjurs skatteborgere yderligere udgifter til et nyt rådhus, er det rene galimatias, hvor kommunen i forvejen kører med et underskud i budgettet, og for år tilbage var sat under administration af Indenrigsministeriet.
Om så Syddjurs Kommune kunne få lov til at låne penge, til opførelse af et nyt rådhus af Indenrigsministeriet, så vil det i sidste ende gå udover alle kommunens borgere, og specielt de svagest stillede borgere i kommunen, da budgettet yderligere vil blive strammet over for dem der har mindst."

Publiceret 30 September 2012 11:38