Direktør Laila Qvist, Kystvejens Hotel og Konferencecenter, efterspørger virksomheder, der kan se muligheder i, at henlægge dele af deres administrative funktioner til hotellet i Grenaa, der ligger en spytklat fra Den Blå Motorvej.

Direktør Laila Qvist, Kystvejens Hotel og Konferencecenter, efterspørger virksomheder, der kan se muligheder i, at henlægge dele af deres administrative funktioner til hotellet i Grenaa, der ligger en spytklat fra Den Blå Motorvej.

Kystvejens Hotel- og Konferencecenter inde i god gænge

Det er lykkedes hotellet tæt på Grenaa Havn, der tidligere var hjemsted for Den Kommunale Højskole, at twiste omsætningen på både private og offentlige virksomheder

Af
Af Lars Norman Thomsen

En spytklat fra den såkaldte Blå Motorvej i Grenaa ligger Kystvejens Hotel og Konferencecenter A/S, tidligere Den Kommunale Højskole, som nu ejes 100 procent af Frode Laursen A/S i Vitten.
Transportvirksomheden i Vitten ved Hinnerup involverede sig som investor for fire år siden sammen med en anden partner, men for to år siden overtog Frode Laursen A/S ejerskabet fuldt ud.

I den forløbne periode er det lykkedes at realisere den forretningsstrategi, som bestyrelsen satte i søen, da stedet skiftede ejere. Den gik ud på at fastholde samarbejdet med kunder i den offentlige sektor sideløbende med, at private virksomheder i et meget større omfang blev en del af kundeporteføljen.

“Status i dag er, at vores omsætning fordeler sig stort set 50/50 mellem offentlige og private virksomheder. Det betragter vi som en stor succes og kan samtidig med vi med tilfredshed konstatere, at der har været overskud i hele perioden,” siger Anders Balle, direktør i Frode Laursen A/S og bestyrelsesmedlem i Kystvejens Hotel og Konferencecenter A/S.

Farvel til COK

I forbindelse med at COK - Center for Offentlig Kompetenceudvikling - har valgt at samle sin administration i Aarhus og Grenaa til kun at have base i Aarhus, har Kystvejens Hotel og Konferencecenter A/S fået en række ledige kontorlokaler.

Det var i sin tid COK, der ejede ejendommen, og efter salget i 2009 fortsatte COK som lejer af kontorlokalerne.

“Vi har været utroligt glade for samarbejdet med hotellet og har især fundet ud af, hvor fleksibelt det kan være at være lejer. Reception, telefonomstilling, rengøring og ikke mindst adgang til en daglig frokostbuffet, er bare nogle af de mange fordele, vi har haft som lejer. Vi kan derfor varmt anbefale stedet til virksomheder som gerne vil outsource alt det som ikke drejer sig om den enkelte virksomheds spidskompetencer,” siger direktør Ib Oustrup, COK.

Kontor-hotel er fremtiden

Direktør Laila Qvist, Kystvejens Hotel og Konferencecenter A/S, der til november har et år på bagen som chef for virksomheden, er selvfølgelig ked af at miste den daglige kontakt til COKs kontor, men hun glæder sig over, at COK forstætter som bruger af kursus- og konferencecenteret på uændret vis.

Direktøren ser i stedet nye muligheder for små og mellemstore virksomheder, der på Kystvejens Hotel og Konferencecenter A/S kan få hele pakken, hvis de lejer sig ind i de ledige kontorfaciliteter, der allerede står klar til indflytning.

“Vi er indstillet på at lave lejeaftaler for vores kontorer efter et ”all inclusive princip”, så lejerne frit kan benytte vores fællesfaciliteter,” understreger Laila Qvist.

Publiceret 29 September 2012 08:26