Rasmus Wetche er synonymt med mål. Lørdag scorede han kampens eneste mål, da FC Djursland vandt 1-0 over Lindholm.

Rasmus Wetche er synonymt med mål. Lørdag scorede han kampens eneste mål, da FC Djursland vandt 1-0 over Lindholm.

FC Djursland klarede lakmusprøven

Et mål af Rasmus Wetche og en samlet mandfolkepræstation gjorde udslaget, da djurslændingene vandt den svære udekamp mod Lindholdm med 1-0

Af
Af Lars Norman Thomsen

Efter 96 minutters hård fight kunne FC Djurslands 11 på banen og folkene på bænken løfte armene mod himlen i jubel over, at var lykkedes at vinde 1-0 over Lindholm i lørdagens eftermiddagskamp i Aalborg.
"Hvorfor dommeren fandt det nødvendigt med seks minutters overtid ved jeg egentlig ikke, men til gengæld kan jeg fortælle, at de sidste minutter var yderst barske at komme igennem for os ude på bænken," siger cheftræner Anders Bjerre.
Opgøret var i bund og grund en prøve på, om FC Djursland reelt kunne spise kirsebær med et af de nuværende tophold i Danmarksserien.
"Vi vandt 1-0, så svaret må være ja, for selv om vi var under hårdt pres i flere perioder af opgøret, så viste spillerne en enorm vilje til arbejde for hinanden og stå fast i afgørende situationer," siger Anders Bjerre.
"Vores bagerste fire spillere var igen meget stærke, og klarede de ikke paragrafferne, så gjorde Lasse (Petersen, red.) det i målet, og så viste vi også længere fremme, at vi bliver bedre og bedre til at holde i bolden og ikke bare giver den væk, som vi har haft for vane tidligere på sæsonen."

Wetche har ramt en guldåre

FC Djurslands scoring kom efter 25 minutter, da Rasmus Wetche igen viste, at hans målnæse har Pinocchio-størrelse lige nu - og det er ikke løgn, det viser statistikken.

Målet kom efter et hjørnespark, hvor Wetche placerede sig rigtigt i forhold til bold og mål.
"Resten af kampen havde de bolden mere end os, og vi måtte også i et par situationer redde på stregen eller tæt på, så det havde selvfølgelig ikke været ufortjent, hvis Lindholm havde scoret, men det skal nu ikke fjerne indtrykket af, at vi hev sejren hjem på en mandfolkepræstation," siger Anders Bjerre.
"Der skal både held og dygtighed til at vinde over et hold som Lindholm, som har mange dygtige spillere og sikkert også er med i toppen resten af sæsonen."
Han brugte undervejs alle sine tre reserver: Daniel Højland Nielsen afløste i pausen Simon "KB" Christensen.
Et stykke ind i 2. halvleg kom Patrick Nielsen på banen i stedet for målscorer Wetche, medens U19 spilleren Kristian "G" Gertsen afløste Kristian Kaagh de sidste 20 minutter.

Gennembrud for unge venstreforsvarer

Anders Bjerre fremhævede hele mandskabet for en gennemført præstation, men særligt unge Kasper ”KP” Petersen fik et roser med på vejen.
Den unge venstreforsvarer, der endnu har alderen til U19 fodbold, viste, ifølge Bjerre, at han har lagt alen til sin kunnen.
""KP" skulle selvfølgelig bruge de første kampe til at vænne sig til hårdheden i seniorfodbold, men han har grebet chancen, og viste i en så svær kamp mod Lindholm, at han er pålidelig, og at medspillerne kan regne med ham i venstre forsvarsside."
Den unge spiller har afløst Malte Kastrup, der nu er på kontrakt i AB.
"Medens Malte først og fremmest var og er stærk i offensiven med sit fantastiske spark, så er "KP" måske en kende mere aggressiv i det defensive arbejde, hvis vi skal sammenligne de to spillere," bemærker Anders Bjerre.
Med den fjerde sejr i fem kampe har FC Djursland skabt store forventninger til den kommende lørdags kamp på Grenaa Stadion, hvor topholdet Kolding kommer på besøg.

null

Publiceret 29 September 2012 19:03