Trommeslager slog sig selv til blods på Hotellet

Medrivende opstart på VærelZe 313 sæsonen med koncert af Flødeklinikken

Af
Af Martin Schultz

Det nye VærelZe 313 program for efteråret fik en forrygende optakt, da up coming bandet Flødeklinikken gav koncert onsdag aften på Hotellet i Rønde.

Der blev hoppet, danset, rocket og bouncet til alle sangene lige fra koncertens begyndelse. Flødeklinikken havde en god kontakt til publikum og leverede deres numre med entusiasme og energi.

Salen var hurtigt på kogepunktet, men det stoppede ikke de unge i at hoppe med, da der fra scenen blev sunget ”hop nu, for jorden er giftig!”

”Ingen tvivl om, at Flødeklinikken gav sig selv fuldt ud. Bandets trommeslager slog da også sig selv til blods under koncerten. Som rutineret musiker var det dog ikke noget, der slog hverken ham eller bandet ud af kurs,” siger Lene Struck-Madsen fra Syddjurs Egnsteater, som holder ungdomsscenen VærelZe 313 i hånden.

Rutinerede unge mennesker

Det lokale band Dyilon varmede op til Flødeklinikken.

Mens publikum rykkede tæt på scenen, fyrede de fem bandmedlemmer den af på scenen og fik skabt en varm og god stemning i hele salen.

Der blev kvitteret med klapsalver og råb om ekstranummer. Dyilon skuffede ikke sit publikum og sluttede af med sangen ”Beautyful Faces.”

Dyilon selv var også meget tilfredse med aftenens opvarmning:
”Det var rigtig fedt, og så gik det rigtig godt” fortalte  bandets frontfigur Line Ammitzbøl.

Et helt nyt crew

Koncerten med Flødeklinikken var første arrangement for det nye kuld af crewmedlemmer i VærelZe 313. Der skulle stilles både scene, lys og lyd op.

”Der er mange ting, der skal være styr på, når man får besøg af to bands  på fem og syv medlemmer. Men de har gjort det rigtig rigtig godt,” sagde en stolt crew-mama, Lene Struck-Madsen

Næste arrangement i VærelZe 313 er 31. oktober, når stand-upperne Elias Ehlers og Kim Andersen besøger Hotellet.

Det er allerede nu muligt at bestille billetter til arrangementet med stand-upperne Elias Ehlers og Kim Andersen. Det kan gøres på telefon: 22292522 eller mail: billet@syddjursegnsteater.dk

Publiceret 28 September 2012 10:50