Leif Bønnerup 60 år

Fuldmægtig I Norddjurs Kommunes tekniske forvaltning, Leif Bønnerup, Fuglsangparken i Grenaa, runder de 3 snese, mandag 3. oktober.
Leif Bønnerup begyndte sin kommunale løbebane som elev i Nørre Djurs Kommune på rådhuset i Glesborg i 1970, og kunne således fejre sit 40 års jubilæum for et par år siden. Fortjenstmedaljen i sølv var i hus og medførte en takke-håndtryks-tur til kronprins Frederik på Christiansborg. I de nu 42 kommunale år har Leif også været en travl medarbejder i bl.a. ejendomsskattekontoret, og ved seneste kommunesammenlægning kom han til at gøre tjeneste i Allingåbro, men er nu ansat på rådhuset i Grenaa. Så han kender om nogen hele den langstrakte kommune.
Leif var i sine yngre dage en meget aktiv og habil håndboldspiller i Nørre Djurs HK med base i Nørre Djurs Hallen i Glesborg. Den fysiske træning er nu henlagt til fitnesscentret sammen med fru Ida, og en større del af fritiden bruges også til bl.a. lektielæsning med børnebørnene, læsning af romaner, krimier og lokalhistoriske udgivelser, ligesom slægtsforskning også har hans interesse. Herudover er parret ofte at finde ved forskellige rock- og popkoncerter, og de har også den tradition at overvære det årlige danske Melodi Grand Prix sammen med gode venner.
Leif gør nu brug af kommunens seniorordning, således at fredag også er blevet fridag, og dermed har han ekstra tid til at klare madlavningen derhjemme i rækkehuset, hvor kaffemaskinen står klar til at brygge fra morgenstunden på selve fødselsdagen.

Publiceret 28 September 2012 07:00