U19 spilleren Kristian

U19 spilleren Kristian "G" Gertsen, der var med til at vinde U19 mesterrække2 hos IFM-KPI i foråret, er udtaget til FC Djursland truppen til lørdagens kamp i Lindholm.

FC Djursland satser på bølgegang i Limfjorden

Efter sidste lørdags flotte 6-0 sejr over Viby tager norddjurslændingene til Aalborg for at møde topholdet Lindholm med en god portion selvtillid

Af
Af Lars Norman Thomsen

To sejre i streg har flyttet FC Djursland over nedrykningsstregen i Danmarksserien, og lakmusprøven bliver nu at fastholde momentum.
De to næste kampe, Lindholm lørdag og Kolding i næste weekend, vil give et praj om djurslændingenes muligheder.
Lindholm med topscorer Martin Vixø (6 mål) i spidsen, rækkens øjeblikkelige nummer 2, er nedrykker fra 2. division og en god bekendt af FC Djursland.
"Jeg kender ikke meget til Lindholm, men har hørt, at det er et godt hold, som stillingen selvfølgelig også viser," siger FC Djurslands cheftræner Anders Bjerre, der havde overladt torsdagens træning til assistent Iddi Alkhag, fordi han var optaget af lejrskole med 10. Klasse-Center Djursland.
"Meldingen fra Iddi er, at det så godt ud torsdag, som det også gjorde mandag og tirsdag, så vi er parate og glæder os til lørdagens kamp, og det er jo altid et godt udgangspunkt," påpeger Anders Bjerre.
Lindholm er svækket af, at Tim Bay sidder udenfor med en spilledags karantæne.

Uden Simon Sørensen

FC Djursland må undvære veteranen Simon Sørensen, der er ramt af sygdom.
I stedet er udtaget unge Kristian "G" Gertsen, der kommer op fra FC Djurslands U19 trup.
"Et stort talent, der allerede har været med på bænken en gang tidligere. Ham følger vi tæt, for han er dygtig," siger Anders Bjerre.
Ved mandags-træningen deltager fast 6 U19 spillere, ligesom Danmarksserien og U19-truppen har som fast tradition at afslutte træningen torsdag aften med en indbyrdes træningskamp a' 2 x 15 minutters varighed.
Simon Sørensen, der har spillet topangriberen i FC Djurslands 4:5:1 system på det seneste, erstattes uden tvivl af Rasmus Wetche, der har væltet sig i mål på det seneste.
FC Djursland truppen drager fra Grenaa klokken 10 lørdag formiddag for at være klar i Limfjordsbyen til kick-off klokken 13.30.

Publiceret 28 September 2012 19:47