Alex Jensen, uddannet kostvejleder, coach og personlig træner, fortalte i en peptalk om friskpresset juice, energi og selvhelbredelse. Deltagerne fik også lejlighed til at smage.

Alex Jensen, uddannet kostvejleder, coach og personlig træner, fortalte i en peptalk om friskpresset juice, energi og selvhelbredelse. Deltagerne fik også lejlighed til at smage.

Tilbud fra sundhedshylderne i Ørsted

Pulsen op og gode inputs gennem foredrag i Ørsted Fitnesscente

Af
Anette Bonde

Spinning, piloxing, step og boksning. Foredrag og måling af Bodyage. Der var gang i den med mange forskellige motionsformer og andre inputs, da Ørsted Fitnesscenter bød på Sund lørdag midt i september.

Nyheder på programmet

Spininng er centrets ældste og mest populære sport. For tiden er der eksempelvis hele fire morgenhold og fire aftenhold. Deltagerne kan glæde sig over, at centret har anskaffet sig et nyt pulssystem, der vises på skærmen, så alle kan have fokus på træningen.
I uge 39 startede et nyt begynderhold, der kører i seks uger. Hvis der er flere på venteliste, vil der sandsynligvis blive et nyt begynderhold efterfølgende.
Step og boksning er forholdsvis nye hold og kører begge en gang om ugen. Step har fokus på pulstræning gennem stepkoreografi.
Boksning handler primært om styre og konditionstræning, og der arbejdes blandt andet med plethandske, boksning på sandsække, sjipning samt cirkeltræning.
Årets nyhed er piloxing. Det er en ny intervaltræningsform fra Hollywood, som kombinerer boksning, stående pilates og dans. Det foregår uden fodtøj og gerne med 250 gram handsker.

Peptalk og snak om kost

Ud over al motionen var dagen krydret med to foredrag. Alex Jensen, uddannet kostvejleder, coach og personlig træner, fortalte i en peptalk omfriskpresset juice, energi og selvhelbredelse.
Sygeplejerske og kostvejleder Kristel Herholdt Boje stod for dagens andet foredrag om kost og vægttab.

Publiceret 27 September 2012 11:00