Det er soulfuldt i Rønde

Der er sat musik til EU's Frivillighedsdag i Rønde, og musikken leveres af Soulful Injection

Af
Af Nicole Wolter

Frivilligt arbejde handler vel netop om at være soulful eller i hvert fald at have hjertet med i arbejdet.
Meget passende er det bandet Soulful Injection, der giver en live optræden til EU?s frivillighedsdag i morgen  klokken 14.30 i forhallen i administrationsbygningen i Rønde.
Duoen består af Annette Trollegaard Jørgensen, der er datter af Kirsten Trollegaard Jørgensen, medlem af frivillighedsrådet, og Peter Nielsen. De to musikere, der bor i Aarhus, har i mange år skrevet sange til Soulful Injection, som normalt består af syv bandmedlemmer, når de går på scenen.
Men i dagens anledning optræder de to frontfigurer som en duo med deres to guitarer.

Kendt fra lokalområdet

Der er i øvrigt nok mange, der kender dem.
Annette Trollegaard Jørgensen og Peter Nielsen har nemlig begge undervist i Rønde på både Syddjurs Musikskole og Rønde Gymnasium. Måske kan nogle også huske dem fra tv-programmerne "Scenen er din" og "Allstars" på TV2.
Hvis musikken begejstrer, når de optræder i Rønde, kan tilhørerne i øvrigt glæde sig over, at bandet er klar med deres nye album kaldet Feels so good med tolv melodiske og iøjnefaldende sange.
Soulful Injection, der har givet en lang række koncerter i både England, Danmark og Tyskland, kan desuden opleves 11. oktober klokken 20 på Park Café i København.
Se mere om bandet på soulfulinjection.com.

Publiceret 27 September 2012 16:30