Bibelske personer er også i denne sæson temaet for seniorerne i Rougsø KFUM og KFUK's møderække.

Bibelske personer er også i denne sæson temaet for seniorerne i Rougsø KFUM og KFUK's møderække.

Rougsø KFUM og KFUK er sæsonklar i Genbrugsen

Program med tilbud til børn, seniorer og +80'ere

Af
Anette Bonde

Der er tilbud til såvel børn som seniorer og +80ere i det program Rougsø KFUK og KFUM netop har udsendt. Aktiviteterne foregår i Genbrugsen i Ørsted. Her er køkkenet netop blevet forbedret, og det er dermed blevet lettere at være arrangør, så kræfterne i højere grad kan rettes mod aktiviteterne, fortæller Olaf K. Madsen, Rougsø KFUM og K.
Børn i alderen 6 - 12 år kan mødes i klubben "MOK". Her optræder en hånddukke, som kan være en lurifax og lave lidt kunster, men ikke noget som gør ondt på nogen, forsikrer Olaf K. Madsen. Klubaftenen er skruet sammen med andagter, fortælling samt praktiske og kreative aktiviteter. For eksempel skal der efter planen bygges et teater på Genbrugsens loft.
Seniorerne samles til tre offentlige møder, og temaet fra fra 2011, bibelske personer, videreføres. Det er lokale kræfter, der udarbejder oplæggene. Der er programmer i kirken og Genbrugsen, eller man kan få det tilsendt pr. mail.
Foreningens uovertrufne tilbud til +80ere kører videre som vanligt fredage i perioden oktober til påske klokken 10 til 11.15. Der er en god opbakning til dette tilbud, det gælder både deltagere og indbudte, der kommer og deler oplevelser, tanker og ideer.
"Flokken af +80årige er et godt sted at få prøvet sine ideer af", siger Olaf K. Madsen. Han tilføjer, at der har været talt om fornyelse. Og det vil man nok fortsætte med at gøre et stykke tid endnu!
Der er ikke medlemspligt. Foreningen er sammen med Y's Men's Club bagland for Genbrugsens aktiviteter, og deltager endvidere i distrikts- og landsarrangementer.
Alle i alle aldre er velkomne.

Publiceret 26 September 2012 08:00