Kolind damer i nye klæder sponsoreret af klubbens Serie 6 hold, som det tydeligt fremgår af trøjernes forside.

Kolind damer i nye klæder sponsoreret af klubbens Serie 6 hold, som det tydeligt fremgår af trøjernes forside.

Fodbolddamer klædt på af Serie 6

KPIs velspillende trejdehold har kigget dybt i bødekassen, og der fundet midler at klæde klubbens fodbolddamer pænt på

Af
Af Lars Norman Thomsen

“Ikke bare for mænd, men også for bare damer,” lyder et gammelkendt reklameslogan. Et slogan, som KPIs mandlige fodboldspillere på klubbens tredjehold i Serie 6 garanteret vil tage i deres munde, når turen er kommet til tredje halvleg, og mandehørmen breder sig.

Men KPIs Serie 6 spillere synes også, at damer skal være klædt ordentligt på, når de spiller fodbold.

Så da klubbens motionsdamer stod og manglede en sponsor til et sæt spilledragter, blev Serie 6 holdet enige om at træde til.

2.000 fra bødekassen

“Vi blev enige om at kigge dybt i vores bødekasse, og her fandt vi 2.000 kroner til et nyt sæt spilletøj,” fortæller Lars Henrik Hvidtfeldt, manager for Serie 6.

“Alternativet var, at vores to damehold, der kun spiller for motionens og samværets skyld, skulle finde deres tøj i kassen for “glemte sager” i klubhuset.”

Fodboldafdelingen i KPI og indenhaver af Sportigan Kolind, Claus Tikær, var også indstillet på at bruge penge på fodbolddamerne som nu er flot klædt på, når de optræder på Kolind Park og alverdens udebaner.

Respekt for damerne

KPI kan mønstre to damehold, et ungt og et hold for lidt ældre. Truppen består i omegnen af 20 spillere, der møder trofast op til træning og kampe.

“Holdet med de ældre spillere taber hver gang stort, men trods det møder de op hver gang og hygger sig, og de har vi stor respekt for på Serie 6, så derfor skred vi til handling,” forklarer manager Hvidtfeldt, der sikrede sig, at Serie 6 holdet eget logo kom med på det ny spillesæt, som damerne nu på flotteste vis fylder ud.

KPIs Serie 6 har egen hjemmeside www.kolindserie6.dk, som jævnligt bliver opdateret, når der er nyt fra holdet, resultater at berette om og god mandehørm.

Publiceret 26 September 2012 13:26