Mika Vandborg og Søren Andersen øser af deres erfaring og musikalitet i Pavillonen fredag 28. september.

Mika Vandborg og Søren Andersen øser af deres erfaring og musikalitet i Pavillonen fredag 28. september.

Guitar-lir af bedste skuffe

Guitarekvilibristerne Mika Vandborg og Søren Andersen byder på guitar-fræs i Pavillonen i Grenaa

Af
Anette Bonde

Mika Vandborg og Søren Andersen sætter stikket i forstærkeren og giver den gas med hver sin guitar. Det er fredag 28 september klokken 20 i Pavillonen i Grenaa. "Guitarlir af bedste skuffe", siger man fra Pavillonen.
Samme dag klokken 17 er der Clinic, hvor de to guitarister sætter sig i øjenhøjde med publikum og snakker om udstyr, branche, spil, teknik med mere. Her er der mulighed for at vinde et Tc effektpedal.

Nye soloalbums

Mika Vandborg og Søren Andersen er begge aktuelle med hver deres soloalbum.
Mika Vandborg spiller med Gnags, Love Shop, Dicte, Kasper Winding, Nikolaj & Piloterne og mange flere. Samtidig laver han plader og turnerer solo.
37-årige Søren Andersen blev i fjor håndplukket af Deep Purple-legenden Glenn Hughes til dennes band, som Søren Andersen i dag turnerer verden rundt med som lead guitarist. I sommeren 2011 udkom hans første soloalbum, "Constant Replay."
Ved koncerten optræder Lars Andersen med keyboards og kor, Peter Kjøbsted, bas og kor, og Mads Michelsen, trommer.
Klokken 17 er der Clinic med de to guitarister. Det er lavet i samarbejde med Kulturskolen Norddjurs og DMF Djursland. De to guitarister sætter sig med publikum og tager en snak om udstyr, branche, spil og teknik, hvad skal der til, uddannelse eller ej, hvordan klarer man presset?
TC Electronic er sponser på workshop delen. Der udloddes en effektpedal plus diverse merchandise under selve workshoppen.

Publiceret 25 September 2012 07:00