Grenaa Golfklub skal til Skanderborg og kæmpe om førstepladsen i semifinalen i Synoptik Cup.

Grenaa Golfklub skal til Skanderborg og kæmpe om førstepladsen i semifinalen i Synoptik Cup.

Grenaa Golfklub er i semifinalen

De indledende mange runder i Synoptik Cup er vel overstået

Af
Anette Bonde

Efter de indledende runder i Synoptik Cup er det nu tid til de fem landsdelsfinaler i golfturneringen. Og Grenaa Golfklub er med i semifinalen. Det betyder, at de skal dyste mod 18 andre klubber på Skanderborg Golf Klubs bane om én af to pladser i finalen. Hele 90 klubber fra hele landet har i løbet af foråret og sommeren kæmpet om kvalifikation til en de fem semifinaler.
Jens Yde Døssing, der er butikschef i Synoptik Dytmærsken er begejstret over, at den lokale golfklub er med i semifinalen.
"Synoptik Randers hepper selvfølgelig på vores lokale klub til landsdelsfinalen, og vi håber på, at Grenaa Golfklub kan gå hele vejen til finalen og vinde Synoptik Cup."

Golfturnering for alle

Synoptik Cup er en nyskabelse blandt de danske golfklubber, fordi alle kan deltage uanset handicap. Deltagerne kvalificerer sig til turneringen ud fra deres egne klubbers turneringer. Her samler de point til en rangliste opdelt i fem handicapgrupper. Når sæsonen er slut, udgør de fem ranglistevindere klubbens Synoptik Cup-hold.
Finalen bliver spillet 7. oktober på Ledreborg Palace Golf. Sidste år vandt Værløse Golfklub.

Synoptik og Dansk Golf Union etablerede i 2010 samarbejdet om den landsdækkende golfturnering Synoptik Cup, som nu er på sit tredje år.

Publiceret 25 September 2012 13:00