Eran DD. Pressefoto

Eran DD. Pressefoto

Eran DD kommer til Djursland

MiR er ude med nyt program for efteråret

Af
Af Nicole Wolter

MiR, Musik i Rønde, er klar med et efterårsprogram med et absolut topnavn på plakaten. Det er funk- og soulsanger Erann DD, som mange danskere kender og måske har set i sidste omgang af TV2-programet Toppen af poppen.
Erann DD giver koncert 26. oktober og er i øvrigt aktuel med sin nye CD med greatest hits.
Men allerede i morgen 28. september varmer MiR op med en koncert med sangskriver Allan Taylor, der besøgte MiR i 2007 med stor succes.

Stadig i Teatersalen

Den forestående renovering af Teatersalen står ikke lige for døren, så MiR's aktiviteter fortsætter uændret indtil april næste år med arrangementer i både efteråret og foråret.
Musikcafé-arrangementerne fortsætter også - amatørmusikerne har fået et møde- og spillested, hvor gæsterne kan nyde sceneriet over en kop kaffe, en øl eller en vand – fast den sidste torsdag i måneden. Det er nemlig en succes.
Der er til hver musikcafé organiseret en omgang optræden af ét eller flere bands, der starter musikken op, og der har også været arrangeret flere mini-koncerter.
MiR er i det hele taget en forening, der holder traditionerne i hævd.
Det er således ofte tematiske arrangementer som Spil Dansk Musikcafé 25.oktober sammen med Djurslands Mols Spillemandslaug og Thorsager Omegns Folkedansere. Der er fællessang, spillemandsmusik, folkedans, kaffe og lagkage.
Julemusik-café er der 6. december, hvor alle samles for at spille og synge høj- og årstidens sange, drikke gløgg og spise æbleskiver.

Publiceret 25 September 2012 15:00