Nicolai Jarsmer måtte nøjes med at score en enkelt gang trods flere store muligheder, og sammen med holdkammeraterne smed han to dyrebare point mod bundholdet i Serie 2, Kristrup.

Nicolai Jarsmer måtte nøjes med at score en enkelt gang trods flere store muligheder, og sammen med holdkammeraterne smed han to dyrebare point mod bundholdet i Serie 2, Kristrup.

Lokalavisen Cup:

Lærestreg til Aastrup-Hammelev

Indstillingen og energien manglede hos de unge Aastrup-Hammelev spillere, der meget overraskende smed to point til bundholdet i Serie 2, Kristrup

Af
Af Lars Norman Thomsen

Aastrup-Hammelev måtte undvære topscorer Mathias Busse og Emil Block (begge på studietur) og anfører Mathias Frey (på ferie i Egypten) til udekampen lørdag mod allerede nedrykningsdømte Kristrup.
Aastrup-Hammelevs spillende træner Jacob Stensgaard vil dog ikke bruge det som en undskyldning for den pauvre indsats, der blev leveret.
Opgøret sluttede 2-2, og det var alt andet end godt nok, at Aastrup-Hammelev skulle blive det første hold i Serie 2-rækken som tabte point til Kristrup.
"Indstillingen og motivationen var simpelthen for ringe specielt i 1. halvleg, og man kan ikke som nyoprykkere vinde fodboldkampe i Serie 2 ved at spille på 70 procent. Herudover manglede vi i den grad skarphed foran mål, for de mange store chancer burde have været omsat til mere," siger Jacob Stensgaard.

Jarsmer uheldig

Små 10 minutter før pausen kom Kristrup foran 1-0 på et skud fra distancen, der blev rettet af og snød Christian Rygaard i målet.

Kort før pausen fik Aastrup-Hammelev udlignet på et flot hovedstødsmål af Daniel Skak efter oplæg af Jeppe Thomsen.

"I 2. halvleg fik vi lidt bedre styr på spillet, og vi kom frem til den ene store chance efter den anden. Nicolai Jarsmer var en evig trussel og med en smule mere held og skarphed havde han lavet en 3-4 mål," siger Jacob Stensgaard.
Nicolai Jarsmer ramte blandt andet stolpen på et frispark, inden han midt i 2. halvleg langt om længe fik bolden bugseret over stregen.

Foran 2-1 burde Aastrup-Hammelev naturligvis have spadseret sejren hjem, men et kvarter før tid fik hjemmeholdet tilkendt et straffespark - tvivlsomt efter Stensgaards mening.
Straffesparket udlignede Kristrup på, og trods store muligheder til både Jarsmer og Nicolai Eriksen i slutminutterne måtte Aastrup-Hammelev nøjes med det ene point.

"Jeg synes, at vi spiller for spiller er et meget bedre hold end Kristrup, men de ville det bare meget mere end vi ville. Vi føler, at vi smed to point på jorden," konstaterer Stensgaard, der sammen med spillerne og medtræner Kim Busse er klar over, at der skal helt andre brød i ovnen til næste spillerundes hjemmekamp mod fysisk stærke HOG Hinnerup.
 
 

Publiceret 24 September 2012 17:49