Frivillig i Vietnam fortæller

Janni Steen Nielsen fortækker på Grenaa Bibliotek om sine oplevelser gennem fire måneder som frivillig i Vietnam

Af
Anette Bonde

Giv en bid af dit hjerte og en hånd til én der trænger?. Sådan kalder Janni Sten Nielsen sit billedforedrag om sine oplevelser som frivillig i Vietnam
Janni Steen Nielsen henvender sit foredrag til den eventyrlystne dansker, som ønsker at høre mere om, hvorfor hun valgte at bruge tid og kræfter på at rejse ud som frivillig og arbejde på et undervisningsprojekt i Vietnam i fire måneder. Janni Steen Nielsen underviste blandt andet børnene i engelsk.
Samtidig vil hun fortælle om, hvordan det var at bo i Vietnam og dele en lejlighed med frivillige fra forskellige lande. Foredraget vil også tage tilhørerne med ind i de lokales stuer, dykke ned i det blå hav og opleve gadelivet i Hanois gader.

Om at stå på egne ben

Desuden vil Janni Steen Nielsen fortælle, hvordan hun har lært at stå på egne ben, har lært mere om sig selv og andre, samt fik en større indsigt i, hvad hun gerne vil med sin egen fremtid.
Foredraget vil også byde på tanker om, hvordan det føles at give en hånd ude i verden, og hvor meget man får igen, når der er nogen der tager imod.
Foredraget, der finder sted onsdag 26. september klokken 19, er gratis. Det vil vare omkring en time.

Projects Abroad, som Janni Steen Nielsen var udsendt af, er en international organisation med 20 års erfaring i at arrangere socialt frivilligt arbejde i 27 forskellige udviklingslande.

Publiceret 23 September 2012 09:00