Skuespiller, foredragsholder, indstruktør, manuskriptforfatter og underviser Jens Arentzen.

Skuespiller, foredragsholder, indstruktør, manuskriptforfatter og underviser Jens Arentzen.

Jens Arentzen sælger billetter

Stor interesse for magisk møde med Jens Arentzen

Af
Anette Bonde

Det magiske møde" kalder skuespilleren Jens Arentzen sit foredrag, som han giver i Kulturhuset Pavillonen onsdag 26. september i forbindelse med markeringen af FOF Djurslands 60 års jubilæum. Det er et møde, utroligt mange på Djursland har været interesseret i at opleve, fortæller skoleleder Lene Fribo.
"Billetterne er blevet revet væk, og det er folk fra hele Djursland, som har ønsket at møde Jens Arentzen. Det betyder, at der kommer 475 mennesker til foredrag i Kulturhuset, deraf 100 der forinden har deltaget i FOF Djurslands jubilæumsreception."
På grund af den store interesse opfordrer hun folk, der har fået billetter, men som er blevet forhindret, til at levere billetterne tilbage til FOF Djurslands kontor, så folk på ventelisten kan få chancen.
Mødet
Jens Arentzen tager i sit foredrag udgangspunkt i mødet med andre. Jens Arentzen bruger sig selv og sit publikum og fylder rummet med humor og anarki. Han inspirerer til udvikling af evnerne til at møde Den Anden eller De Andre med tillid i stedet for uro – for at skabe basis for det magiske møde.
Jens Arentzen er skuespiller, instruktør, manuskriptforfatter, underviser og foredragsholder.

Begyndte i 2951 i Grenaa

Når FOF Djursland har valgt at markere sin 60 års fødselsdag, så er det fordi skolen af uransagelige grunde 'missede' 50 års jubilæet.
FOF begyndte sit virke i 1952 i Grenaa og i 1986 kom daværende Midtdjurs Kommune med. Næste udvidelse var i 2000 med Nørre Djurs Kommune, og i 2004 overtog FOF skolerne i Ebeltoft og Rønde efter en konkurs. I 2005 blev FOF godkendt i Rougsø og Rosenholm og i 2006 skete det samme i Sønderhald. Dermed kunne skolen kalde sig FOF Djursland fra 2007 og dække både Syddjurs og Norddjurs Kommuner.
FOF afholder jubilæumsreception onsdag 26. september klokken 17.

Publiceret 21 September 2012 10:00