Jesper Mathiesen (S) mener, at Bardatræf ved Kalø er kommet for at blive.

Jesper Mathiesen (S) mener, at Bardatræf ved Kalø er kommet for at blive.

Bardatræf er kommet for at blive

PUK-udvalgsformand ser gerne, at Bardatræf bliver en fast årlig begivenhed i Syddjurs

Af
Af Lars Norman Thomsen

“Du skal ikke spørge de voksne, du skal spørge børnene, om vi fortsat skal arrangere Bardatræf,” lyder det meget rammende fra en grinende PUK-udvalgsformand Jesper Mathiesen (S) efter en lang weekend på markerne ud for Kalø Slotsruin.

Eventyret er slut for denne gang, men står det til Jesper Mathiesen er Syddjurs Kommune klar på en ny omgang Barda i 2013.

“Det er jo fantastisk at se, hvordan så mange børn og voksne lever sig ind i denne hersens eventyrverden, og de mange fælles oplevelser, der kommer ud af det,” siger Jesper Mathiesen.

“Jeg blev igen vildt imponeret over det engagement, som børnene bidrog med og deres indlevelse i eventyret. Det var også flot at se, hvordan det hele fungerede fra start til slut.”

Ubetalelig eksponering

Regnestykket for weekendens aktiviteter er endnu ikke gjort op. Målet var at nå op på 3.500 gæster.

Det mål blev nået med 3.652 betalende gæster.

“Der er selvfølgelig et økonomisk regnestykke i det her, men i det skal vi også huske at indregne den eksponering, som Syddjurs får i løbet af sådan en weekend med direkte tv søndag eftermiddag. Den er jo ubetalelig,” påpåeger Jesper Mathiesen.

Bardatræf 2012 skal nu evalueres, som det hedder på kommunalt, men allerede før det er sket, lover PUK-udvalgsformanden, at der kommer en reprise næste år.

Publiceret 21 September 2012 07:45