Fotograf Ann Malmgren, Bønnerup Strand, har sammen med underviser og formidler Adam Bindslev, Ørum, skabt en platform på Djursland for kurser i fotografi.

Fotograf Ann Malmgren, Bønnerup Strand, har sammen med underviser og formidler Adam Bindslev, Ørum, skabt en platform på Djursland for kurser i fotografi.

Nye fotokurser på Djursland

Fotograf og underviser er gået sammen om kurser i fotografi

Af
Anette Bonde

Fotograf Ann Malmgren fra Bønnerup Strand har sammen med underviser og formidler Adam Bindslev fra Ørum skabt en platform med kurser i fotografi. Udgangspunktet er Djursland, og kurserne fordeler sig fysisk over hele Jyllands 'næse'.

Fotografere og formidle

Adam Bindslev og Ann Malmgren har vidt forskellige baggrunde, men de deler glæden ved at fotografere og formidle.
"Vi vil gerne lære folk at bruge de avancerede kameraer de køber. Mange har jo købt dyre kameraer, men aldrig rigtig sat sig ind i hvordan de virker. Det er synd når de har så mange muligheder for at skabe smukke fotografier."
De har åbnet hjemmesiden www.fotografikurser.dk. Her kan man, udover at se hvilke kurser der tilbydes, også finde artikler og på sigt også videoer og andet, som inspirerer til fotografi.
Mange forskellige kurser
Fotokurser.dk tilbyder en vifte af kurser lige fra et fotografisk grundkursus over et to-dages kursus i produktfoto til en masterclass i portrætfotografi. Men helt særligt er der mulighed for kurser i at fotografere blomster, hvor der er indgået et samarbejde med Plantorama i Randers om fire kurser i løbet af efteråret.
De første kurser starter i september, og der kommer hele tiden nye datoer på siderne.


Adam Bindslev har i mange år skrevet artikler og lavet instruktionsvideoer om fotografi. Ann Malmgren har været professionel fotograf i 35 år som professionel fotograf.

Publiceret 20 September 2012 10:00