Skelettet

Skelettet "Kurt", hekse og vampyrer var med i årets Idræt på Tværs.

150 deltog i Idræt på Tværs

Rekordstort antal børn deltog i dette års Idræt på Tværs i Ørum Aktivcenter

Af
Anette Bonde

Idræt på Tværs blev i år afviklet for 13. gang i Ørum Aktivcenter, og denne gang med et rekordstort antal deltagere. 150 børn deltog i idrætsdagene, der fandt sted i weekenden 1. og 2. september.

Edderkopper og spøgelser

Temaet i år var Magi, mystik og lidt uhygge. Rundt i hallen hang der edderkopper og andet uhyggeligt stads, og flere hekse og andre skikkelser bevægede sig rundt i hallen. Skolens skelet "Kurt" var hoppet ud af skabet og havde fundet frem til talerstolen for at byde børnene velkommen.
Under indmarchen blandede både "Kurt", Grev Dracula og Heksen Poxi sig. De holdt dog op, da dagens aktiviteter begyndte. Der var fodbold, håndbold, volley, høvdingebold, gymnastik, spinning og krolf, alt sammen under kyndig bistand fra de respektive idrætsgrenes trænere og ledere.
I øvrigt havde Heksen Poxi sit eget hjørne, hvor der blev lavet vilde sår på både arme, ben og ansigt.

Nogle af deltagerne, bemærk slanger og sår på nogle af deltagerne.

Nogle af deltagerne, bemærk slanger og sår på nogle af deltagerne.

Natløb og uhygge

Efter aftensmaden var der hygge inden det sædvanlige natløb med GPS - og med indbygget uhygge med gravsten med selvlysende tekst, spøgelser med mere.
Efter morgenmaden klokken 7.30 kom Harry Popper og tryllede for deltagerne. Herefter blev der udleveret diplomer til alle deltagerne, inden forældrene kunne hente de meget trætte børn.

Flere lokale sponsoerer havde forsynet deltagerne med t-shirts og tasker, og mange sponsorer havde ydet bidrag, som gør det muligt at holde en lav deltagerpris.

Publiceret 19 September 2012 18:00