Mikkel Friis Stær scorede to gange for KPI, men det rakte kun til uafgjort i bundopgøret mod Tjele Vest Sport i Serie 1.

Mikkel Friis Stær scorede to gange for KPI, men det rakte kun til uafgjort i bundopgøret mod Tjele Vest Sport i Serie 1.

Lokalavisen Cup:

KPI mistede vigtige point i det 94. minut

Et selvmål af den spillende træner Rene Carlsen i de sidste sekunder forvandlede en kærkommen sejr til et uafgjort resultat

Af
Af Lars Norman Thomsen

Kolind-Perstrup havde mulighederne for at tage et afgørende hop væk fra bundpladserne i Serie 1, da holdet lørdag mødte sammenslutningen Tjele Vest Sport på Løvel Stadion.
Hjemmeholdet var nemlig uden sine to bedste, cheftræner Rene Kjærsgaard med en divisionsfortid i Holstebro og Viborg, og indendørs-artisten Svend Aage Kristensen, kendt som en af "hajerne" på Sportigan Hobros meget vindende indendørsmandskab.
De sad begge ude med karantæne.
Inden opgøret havde begge hold samlet beskedne 4 point i seks spillerunder.
Kolind-Perstrup lagde bedst ud og kom foran 1-0 ved Mikkel Friis Stær, men inden tetid udlignede hjemmeholdet, da KPIs spillende træner Rene Carlsen mistede bolden, og gav Tjele Vest Sport mulighed for at slå contra.
"Det var den eneste mulighed, de reelt havde før pausen, og afslutningen blev også rettet af, så den snød Andre Ørgaard i vores mål," fortæller Rene Carlsen.

3-1 føring sat overstyr

KPI'erne var fortrøstningsfulde i pausen og blev enige om at være tålmodige.
"Deres bagerste kæde stod ekstremt højt, og det ville give os de nødvendige chancer, var vi enige om," forklarer Rene Carlsen.
Da Mikkel Friis Stær og Kasper Høegh Therkildsen gjorde det til både 2-1 og 3-1 i 2. halvlegs første periode, så det ud til, at KPI var stærkt på vej mod sæsonens anden sejr.
Et gult kort til Rasmus Peter Bisgaard Hansen og en Mads Groht, der måtte gå ud med en lyskenskade, ødelagde imidlertid lidt af fundamentet.
Hjemmeholdet fik reduceret til 3-2, og i det 94. minut skete det, der ikke måtte ske. Udligningen til 3-3 kom efter et indlæg, som Rene Carlsen uheldigvis snittede i eget net.
"Virkelig træls at smide vigtige point, når vi havde kampen i vores hænder," konstaterer Rene Carlsen.
Resultatet betyder, at de to kombattanter sammen med bundproppen Bælum/Solbjerg er isoleret i bundstriden i Serie 1 efter første turneringshalvdel.
Kolind-Perstrup møder lørdag 22. september Aarhus 1900 på udebane i første kamp i anden turneringshalvdel.

Publiceret 16 September 2012 10:49