Rasmus Wetche (nummer to fra h.) gør comeback hos FC Djursland, og hvis han fortsætter stilen fra Grenaa IFs Serie 1, er der mål i vente fra den træfsikre angriber.

Rasmus Wetche (nummer to fra h.) gør comeback hos FC Djursland, og hvis han fortsætter stilen fra Grenaa IFs Serie 1, er der mål i vente fra den træfsikre angriber.

Wetche og Kaagh gør comeback hos FC Djursland

FC Djursland har tre ændringer i truppen til lørdagens udekamp mod Odder

Af
Af Lars Norman Thomsen

FC Djursland får en ny mulighed lørdag eftermiddag for at slette lidt af det dårlige indtryk som har prægets holdets start i Danmarksserien i denne sæson.
Fire nederlag i fem kampe lever ikke ikke op til forhåndsforventningerne.
Lørdagens modstander Odder var tæt på at rykke op i 2. division før sommerferien, men kiksede mod slutningen - blandt andet fordi FC Djursland vandt 2-0 på netop Odder Stadion.
Det skete på en taktik, hvor FC Djursland lod Odder komme til eget felt, men heller ikke længere. Her blev hjemmeholdet mødt af et kollektivt stærkt spillende FC Djursland mandskab som effektivt slog til på nogle få omstillinger.
Cheftræner Anders Bjerre har da også netop denne kamp in mente, men han tør alligevel ikke tro på, at FC Djursland kan gentage kunststykket med samme taktik lørdag eftermiddag.
"Vi arbejder fortsat hen i retning af at kunne være mere boldbesiddende og forsøger at ramme skæringspunktet mellem effektivitet og kynisme og godt spil," siger Anders Bjerre.
"Det er, som resultaterne viser, ikke lykkedes helt endnu, men bortset fra kampen mod Randers Freja, hvor vi var spillet helt væk, har det været lige ved og næsten i de øvrige kampe, så vi har fortsat optimismen og humøret i behold, og vi har en sikker tro på, at tingene vender til vores fordel."
 

Wetche kommer med selvtillid

Anders Bjerre har ændret på tre positioner i truppen til opgøret mod Odder.
Ud glider U19 spilleren Nicolai Søgaard, der blev hidkaldt kort før kickoff i sidste opgør mod Løgstør, fordi veteranen Simon Sørensen måtte scratche på grund af sygdom, samt Emil "Counter" Mortensen og Tobias Worsøe.
De erstattes af en fuldt ud restitueret Simon Sørensen, Rasmus Wetche og Kristian Kaagh.
Wetche, der er tidligere anfører på holdet, leverede et goalshow af pæne dimensioner på Grenaa IFs Serie 1 hold i sidste spillerunde, hvor det blev til 4 mål mod Kristrup.
Her fik Kristian Kaagh, tidligere kontraktspiller i både AGF og Viborg FF, sæsondebut.

"Kristian er en dygtig spiller, der har et glimrende skud. Han er endnu ikke i optimal kampform, men det er tæt på, og i vores situation er vi nødt til at bruge alle de ressourcer, der er til rådighed, selv om Kristian sikkert havde bedst af mere kamptræning i Serie 1," siger Anders Bjerre.
Han må fortsat se bort fra skadede Jimmi Ulstrup Sørensen, Iddi Alkhag, Frederik Thøgersen og Rune Mønster.

Et fysisk stærkt hjemmehold

Odder har heller ikke fået en blændende start på sæsonen. Det er blevet til otte point i fem kampe.
Holdet er kendt og frygtet for sin fysiske styrke og meget direkte spillestil.
Træner for holdet er Johan Byrial Hansen, som selv har en fortid hos OB og Horsens på topplan og ligeledes været landsholdsspiller hos Færøerne.
Af kendte navne i truppen er fortsat den tidligere superligaspiller og U21 landsholdsspiller, Simon Elbæk Jensen.
I front lurer to farlige herrer i form af Jesper Jørgensen (4 mål i denne sæson) og Lars Larsen (3 mål i denne sæson).
Sådvanen tro bruger Anders Bjerre dog ikke mange sekunder på at vide noget om modstanderholdet.
"Vores udgangspunkt er os selv. Det er herfra, vi skal vende bøtten, men jeg har bestemt respekt for Odder, for det er et dygtigt fodboldhold, som resultaterne både sidste år og ligeledes i denne sæson viser."

Publiceret 15 September 2012 07:15