LOF Djursland tilbyder også kulturrejser. Modelfoto.

LOF Djursland tilbyder også kulturrejser. Modelfoto.

LOF Djursland med alsidigt program

Der er masser af kurser, oplevelser og foredrag i kataloget

Af
Af Nicole Wolter

Efterårsprogrammet 2012 fra LOF Djursland er fuld af kræs for dem, der har lyst til at lære, opleve og bruge deres fritid aktivt.
Helt som sædvanligt er der masser af motion, sprog, it og kreative fag. Der er blandt andet en række tilbud til forældre med babyer, og der er svømning for børn og forældre - og som noget også for bedsteforældre og børnebørn.
Der er også fri dans og bevægelse, hvor rytmerne udnyttes til at styrke og smidiggøre kroppen. I den mere usunde, men absolut smagfulde ende er der blandt andet kurser i hjemmelavet chokolade med Vibeke Nielsen på Egens Overgård.

Kan man sejle til Berlin?

Ja, det kan man. Til et foredrag på Auning Skole 23. oktober fortæller Michael Mouret i hvert fald om en sejlads, der varede over to måneder ad floder, kanaler og søer fra Udbyhøj til Berlin. Der er skipperlabskovs til.
Vandring ad caminoen til Santiago de Compostella er også en mulighed. Det sker i foråret i samarbejde med LOF Langå, LOF Skanderborg og Gislev Rejser. Men det er en tur for de magelige med ledsagebus, dagsmarcher på 18 km og hotelovernatning.
Hvis det er for langt, kan vandrelystne selvfølgelig også nøjes med svampetur i Ørbækskoven 22. september.
Praktisk:

Programmet ligger på alle Djurslands biblioteker. Det er også let at finde de forskellige tilbud på djursland.lof.dk. Der er stadig tid til at melde sig til kurser og oplevelser.

Publiceret 13 September 2012 08:43