Debat:

Liberal Alliance - det danske samfunds fjende nr. 1?

Af Runa Dorph-Petersen Espersen, Højvangsvej 2, Ørsted:

"Forargelsen vil ingen ende tage i det bette Ørstedske hjem, ovenpå Simon Emil Ammitzbøls (LA) udtalelser om arbejdsløse og børn.

Det virker som om, at retten til at få børn kun bekommer de som har arbejde, og dem der har enten mistet det under krisen, eller på anden måde er arbejdsløs lige pludselig ikke har det frie valg, som LA ellers snakker så højt om.

Hvor mange som er medlem af LA eller som stemmer LA burde så få frataget retten til at få børn eller have børn?

Vi kan gå tilbage i den danske historie, hvor folk, der havde psykiske problematikker, blev tvangssteriliserede, er det den vej LA vil gå, når det gælder arbejdsløse? Er det frihed for den enkelte vi taler om her eller hvad?

Nu synes jeg, at det er på tide, at LA stikker piben ind, og tænker sig om, før de på nogen måde udtaler sig om noget, da frihed jo gerne skulle gælde alle eller hvad?

I debatter må man helst ikke trække nazi-kortet, men vil bare lige nævne, at i 30érnes Tyskland var det vigtigt at stoppe jøderne i at formere sig, nu er det så bare de arbejdsløse, der helst ikke skal, tænk at nogle her i 2012 kan tænke sådan?

Tilbage i historien var det Det Konservative Folkeparti som gerne så at retten til at blive gift og at stemme, blev frataget den danske "underklasse", men de er dog blevet så kloge, at de er gået fra den slags metoder."

Jeg vil på det kraftigste bede folk, der bare tænker på at stemme på LA, huske på, at de også kan miste deres job, og dermed også retten til at få børn eller have børn. Er den slags mon en stemme værd?"

Publiceret 12 September 2012 17:15