På Slaget 12 med den tidligere Pindstrup-dreng Sune Thorbjørnsen (nummer 2 fra v.) på guitar leverer musikken til julefrokosten i Nørre Djurs Hallen.

På Slaget 12 med den tidligere Pindstrup-dreng Sune Thorbjørnsen (nummer 2 fra v.) på guitar leverer musikken til julefrokosten i Nørre Djurs Hallen.

På Slaget 12 forjulevarmer Glesborg

Nørre Djurs Hallens bestyrelse arrangerer julefrokost i hallen lørdag 30. november for firmaer, butikker og unge og gamle i lokalområdet

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs Hallens bestyrelse håber at kunne samle 4-500 mennesker fra lokalområdet og længere ud til julefrokost i hallen i Glesborg fredag 30. november.

Idrætslivet i området efterspørger flere haltimer, og der er gennem længere tid med Christian Hinrichsen som tovholder arbejdet på at finde det nødvendige økonomiske  grundlag i samarbejde med Norddjurs Kommune for en haludvidelse, så idrætten i området kan få mere træningstid.
Julefrokosten skal være med til at spytte penge i kassen til halprojektet, som vil blive til glæde for mange børn, unge og ældre.

“Det er første gang, at vi prøver at arrangere julefrokost, så det er svært at sige, hvor store forventninger vi har til fremmødet, men jeg regner med, at vi tjener penge, hvis der kommer 300 gæster,” siger Karen Margrethe Fogh Nielsen, håndboldformand i Nørre Djurs HK.

Håndboldklubben stiller hjælpere til rådighed ved arrangementet.

Hjem fra Aarhus

På Slaget 12 med sangerinden Ann-Mette Elten og guitaristen Niels Kirkegaard i spidsen kommer “Hjem fra Aarhus” for at sætte fut i danseskoene med en blanding af pop-klassikere og “Let's Dance”-hit fra bandets mere end 25 år på den danske scene.

Med i den nyeste udgave af På Slaget 12 er også guitaristen Sune Thorbjørnsen, der levede sine unge år i Pindstrup, og senere fik en karriere sammen med Natural Born Hippies.

Alle kan være med

Karen Margrethe Fogh Nielsen understreger, at alle på 18 og derover kan deltage i julefrokosten.

“Vi satser selvfølgelig på, at mange lokale firmaer og butikker vælger at flytte deres julefrokost i hallen, men håber også, at mange vil lave aftaler med venner, naboer og bekendte om en glad aften i Nørre Djurs Hallen.”

Julefrokosten er programsat til at starte klokken 18.30. Når gæsterne har betalt ved indgangen, kan de se frem til en lækker julefrokost-buffet af den gode gamle slags, og i tilgift får hver deltager fem drikkebilletter og musik til ud på de små timer.

PÅ SLAGET 12 Ann-Mette Elten – sang Niels Kirkegaard – guitar Hans Fagt – trommer Joachim Ussing – bas Henrik Lynbech – keyboards Sune Thorbjørnsen - guitar En dansk oversættelse af det store 60'er hit, ”In The Midnight Hour” lagde i 1984 navn til det, der skulle blive PÅ Slaget 12. Navngiver var den senere direktør for Aarhus Festuge, Jens Folmer Jepsen, der også skrev teksten til “Hjem fra Aarhus”.

Publiceret 12 September 2012 23:47