Phillip Bjerre Rasmussen, der her holder øje med Mads Qvist, var Viking Pindstrups bedste i topopgøret mod TRIF - både som bolderobrer og igangsætter. Arkivfoto.

Phillip Bjerre Rasmussen, der her holder øje med Mads Qvist, var Viking Pindstrups bedste i topopgøret mod TRIF - både som bolderobrer og igangsætter. Arkivfoto.

Fra Pindstrup til Jyllandsserien:

"Det går aldrig godt det her"

Viking Pindstrup overvandt en spillemæssig krise i 2. halvleg i mandagens aftenkamp mod TRIF i Serie 5, og så kunne formanden smile igen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Viking Pindstrup konsoliderede sin topplacering i Serie 5, da holdet mandag aften vandt over TRIF på Thorsager Stadion med 4-2 efter pauseføring 3-1.
I løbet af 25 minutter bragte udeholdet sig foran med 3 - 0 på mål af Stefan Qvist, Phillip Bjerre Rasmussen og Mads Qvist.
Hjemmeholdet, der havde den tidligere Viking Pindstrup spiller Lars Andersen som spillende træner, svarede igen med en reducering til 3-1 ti minutter før halvtid.
Viking Pindstrup startede også fint ud efter pausen, hvor TRIF var reduceret til ti mand på grund af et gult kort, men fra det 50. til det 75. minut sad hjemmeholdet fuldstændigt på kampen.
"Vi var helt rundt på gulvet og så stort set ikke bolden, men heldigvis scorede TRIF kun en gang, selv om der var optræk til et par mål mere," fortæller Viking Pindstrups træner Klaus Kruse Rasmussen, der måtte stille op uden de ferierende Heine "Diskotek Monster Sound" Mønster og topscorer Chris Johnsen.
En soloaktion og et flot indlæg fra kantspilleren Kenneth Viik bragte Viking Pindstrup tilbage i kampen. Det fine indlæg ramte Stefan Qvist "på låget" inde foran mål, og så stod det 4-2.
 

Formanden var "nervo"

Viking Pindstrup stillede med 14 mand og havde Mathias Nygaard, Tobias Kristensen og Mads Schmidt på bænken.
De fik alle tre rigeligt med spilletid.
Det samme gjorde Mikkel Ejlersen, der dog havde glemt alt om fodboldkampen. En holdkammerat måtte således ringe efter ham ved afgang, da han ikke var dukket op. Han forlods fluks tarteletterne på køkkenbordet og nåede tidsnok frem til kick-off.
Fodboldformand Claus-Jørgen Busk var hidkaldt som holdleder i fraværet af Kasper "Lille Leif" Ilsøe Babis, og fodboldformanden var tæt på at gå i spåner, da hans favorithold var presset ned over egen baglinie i 2. halvleg.

"Det går galt det her," lød det flere gange, men spillerne reddede stormen af, og så kunne formanden klappe høje femmere med de nærtstående, da fløjten havde lydt for sidste gang.
Man-of-the-match hos Viking Pindstrup var midtbanemanden Phillip Bjerre Rasmussen tæt fulgt af Stefan Qvist og Kenneth Viik.
10-12 lokale fans dukkede på på Thorsager Stadion for at støtte holdet, der spiller næste gang søndag 16. september klokken 17.45 mod lokalrivalerne fra Auning på Pindstrup Stadion.

Auning har de to tidligere Viking Pindstrup spillere, målmand Jonas Ilsøe Babis og elegantieren med det store tekniske repertoire, Uffe Bach Jakobsen, med i truppen.

Lokalavisen vil i dette efterår følge livet omkring Viking Pindstrups seniorafdeling med en tættekams nøjagtighed.Den hæderkronede klub i landsbyen, der opstod omkring Pindstrup Mosebrug, vil i denne sæson forsøge at få den gamle Pindstrup-ånd tilbage på stadion. Klublivet har ligget brak, men nu tager kompetente kræfter fat på at få samling på byens unge igen.

Publiceret 10 September 2012 22:00