Læserne af romanen ”Det syvende barn” kan møde forfatteren og journalisten Erik Valeur på Ebeltoft Bibliotek onsdag aften.
(Foto: Kissen Møller Hansen)

Læserne af romanen ”Det syvende barn” kan møde forfatteren og journalisten Erik Valeur på Ebeltoft Bibliotek onsdag aften. (Foto: Kissen Møller Hansen)

Mød prisbelønnet forfatter på biblioteket

På onsdag fortæller journalisten og forfatteren Erik Valeur på Ebeltoft Bibliotek om sin debutroman ”Det syvende barn” og tankerne bag den brisvindende bestseller

Af
Af Lars Norman Thomsen

Journalisten og Cavlingprisvinderen Erik Valeur, der bor i Knebelbro på Mols, debuterede sidste år som forfatter med romanen ”Det syvende barn”.

Romanen fik flere flotte anmeldelser og er siden blevet købt og læst af en stor skare af læsere i kølvandet på den række af priser, der bare er regnet ned over forfatteren.
Senest har han modtaget DRs Romanpris og nordiske krimipris, Glasnøglen.

Onsdag har Syddjurs Bibliotek arrangeret "et møde med forfatteren" på Ebeltoft Bibliotek.

Her vil Erik Valeur lægge yderligere til bogen, der benytter krimigenrens virkemidler til at fortælle et stykke vægtigt samtidshistorie.

Forfatteraften med Erik Valeur på Ebeltoft Bibliotek Onsdag den 12. september kl. 19.30 Billetpris: 100 kroner inkl. et glas vin Der er stadig ledige billetter, som kan købes i døren og på alle Syddjurs Biblioteker. Læs mere om Erik Valeur og ”Det syvende barn” på www.erikvaleur.dk.

Publiceret 09 September 2012 15:09