Bosætning er øverst på den syddjurske dagsorden. Nu kommer der 26 nye villagrunde til salg på Eskerodvej i Hornslet til børnefamilier og andre, der pønser på at bygge nyt.

Bosætning er øverst på den syddjurske dagsorden. Nu kommer der 26 nye villagrunde til salg på Eskerodvej i Hornslet til børnefamilier og andre, der pønser på at bygge nyt.

26 parcehusgrunde til salg i Hornslet

Udstykningen ligger på Eskerodvej og opfylder et længe næret ønske fra den vestlige del af kommunen om flere byggegrunde

Af
Af Lars Norman Thomsen

Syddjurs Kommune sætter nu 26 villagrunde til salg på Eskerodvej i Hornslet. Grundstørrelserne spænder fra 800 til 1134 km2 med priser fra 675.000 til 995.000 kroner.
Grundene sælges i første omgang i en 4 ugers budrunde med udgangspunkt i de angivne grundpriser.

Ved budrunden har interesserede købere mulighed for at byde på den grund de ønsker sig.

Efter budrunden kommer de resterende grunde til salg efter de angivne priser.
Det er muligt at byde på grundene, der ligger placeret mellem et villakvarter, en lille sø og omkranset af marker, fra tirsdag 11. september og frem til tirsdag 9. oktober klokken 12.
I den verserende kommunale identitetsdebat om udviklingsmulighederne i øst contra udviklingsmulighederne i vest passer salget af de 26 parcelgrunde perfekt, så det er forståeligt, at borgmester Kirstine Bille (SF) i en udsendt pressemeddelelse fra kommunen er citeret for følgende:
"Det er vigtigt, at vi har attraktive grunde til salg i hele kommunen. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan opfylde behovet for flere byggegrunde i Hornslet området, og samtidig yderligere forstærke den positive udvikling af den vestlige del af kommunen."
Udbudsmaterialet kan findes på www.syddjurs.dk/eskerodvej

Publiceret 09 September 2012 11:21