Den tidligere Tåstrup dreng, Søren Winther, leverede en god kamp hos FC Djursland i dagens opgør mod Løgstør.

Den tidligere Tåstrup dreng, Søren Winther, leverede en god kamp hos FC Djursland i dagens opgør mod Løgstør.

FC Djursland spillede til nul i den forkerte ende

Trods periodevis godt spil og pænt med scoringsmuligheder tabte overbygningsholdet lørdagens hjemmekamp til Løgstør med 1-0

Af
Af Lars Norman Thomsen

Efter sidste uges 5-4 sejr over Kolding havde FC Djurslands cheftræner Anders Bjerre og spillerne sat næserne op efter, at sejren markerede et vendepunkt og var starten på en lignende stime af sejre, som holdet kom ud for i foråret, hvor en truende nedrykning fra Danmarksserien blev afværget meget overbevisende.
Det skulle gå ud over Løgstør i lørdagens hjemmekamp, men desværre viste det sig igen, at Søren Kierkegaards tese om, at forventningens glæde er den største, fortsat holder vand.
Overbygningsholdet tabte opgøret 1-0, og det på trods af, at spillerne leverede en udmærket indsats og momentvis spillede flot fodbold.
"Vi skabte også de nødvendige chancer, men desværre formåede vi ikke at få puttet bolden i mål," siger Anders Bjerre, der måtte undvære både topscorer Jimmi Ulstrup Sørensen og Iddi Alkhag.
Kort før kampstart måtte også sidste uges matchwinner Simon Sørensen melde forfald. En dårlig mave gjorde det umuligt for ham at spille fodbold og i huj og hast blev U19 spilleren Nikolaj Søgaard hidkaldt til bænken, hvor han tog plads sammen med Tobias Worsøe og Daniel Højland Nielsen.

Scoring lige efter pausen

Kampens enlige mål faldt to minutter efter pausen og kom, ifølge Anders Bjerre, lidt ud af den blå luft.
FC Djurslands velspillende målmand Lasse Pedersen halvklarede et skud, og returbolden kom en Løgstør spiller først på, så det var en smal sag for ham at gøre det til 1-0.
"Resten af kampen skabte vi chancerne, men vi havde ikke heldet og dygtigheden til at udnytte dem," siger Anders Bjerre, der erkender, at savnet af topscorer Jimmi Ulstrup Sørensen var mærkbart.
"Selvfølgelig havde det været godt at have haft Jimmi med, fordi han har vist efter sit comeback, at han kan lave mål."
 

Fortsat optimist

Trods nederlaget gav opgøret cheftræneren masser af positive oplevelser, som både han og spillerne kan tage med videre til næste kamp.
"Defensiven var noget nær perfekt og på niveau med det, vi så i foråret, og vi spillede også i perioder glimrende."
"Jeg ved udmærket som seriøs og ambitiøs fodboldtræner, at 3 point efter 5 spillerunder langtfra er godkendt, og det ved mine ligeså ambitiøse spillere også godt. Vi arbejder videre, og jeg ser frem til de kommende kampe med en god portion optimisme."
Anders Bjerre havde roser til sin højreforsvarer Søren Winther: "Han spillede en fornuftig kamp, ligesom Lasse Pedersen var sikkerheden selv i målet, og så spillede Morten Hjorth måske ikke sin bedste kamp, men hans tilstedeværelse giver vores spil en ny dimension offensivt."
I næste spillerunde skal FC Djursland en tur til Odder. Her er der håb om, at Jimmi Ulstrup Sørensen er klar igen, og så er der godt nyt fra Grenaa IFs Serie 1 mandskab, hvor Kristian Kaagh lørdag gjorde comeback og leverede en god kamp i 4-0 sejren over Kristrup.
De fire mål blev scoret af Rasmus Wetche, også en del af FC Djursland truppen og tidligere anfører på holdet.
Derimod holder trænerens egen søn, Mikkel Bjerre, fodboldpause. Han rykkede efter sommerferien op i seniortruppen fra FC Djurslands U19 trup.
"Mikkel har i øjeblikket ikke lyst til fodbold, og det har jeg stor respekt for, selv om det naturligvis er ærgerligt."

Publiceret 08 September 2012 19:22