Kushtrim Deskaj var på banen i ti minutter, men det var nok til at blive kåret til man-of-the-match.

Kushtrim Deskaj var på banen i ti minutter, men det var nok til at blive kåret til man-of-the-match.

Seriefodbold:

IF Midtdjurs gik påny målamok

Østdjurs var ingen hindring for topholdet i Serie 4, der fredag aften vandt 12-0 på Ryomgård Stadion

Af
Af Lars Norman Thomsen

I søndags vandt IF Midtdjurs hele 13-1 over Ebeltoft, og fredag aften badede topholdet i Serie 4 sig atter i mange målchancer og masser af mål.
På Ryomgård Stadion så en pæn del tilskuere topholdet i Serie 4 vinde 12-0 over nedrykkerne fra Serie 3, Østdjurs.
Mikkel Møller bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter 20 sekunders spil. Herefter var tonen ligesom slået an, selv om træner Klaus Fanø ikke var tilfreds med præstationen i de første 45 minutter.
"Vi spillede ikke koncentreret og hurtigt nok og forfaldt for mange gange til lange afleveringer og forsømte det hurtige pasningsspil," siger Klaus Fanø.
Det blev langt bedre i anden halvleg, hvor der for alvor kom fut på spillet og tempoet.
De mange mål blev scoret af Mikkel Møller 3, Mikkel Fanø 2, Kushtrim Deskaj 2, Mads Bojer Simonsen 1, Nickolai Emil "Myre" Martinsen 1, Kasper "So in Love" Holm Hansen 1, Casper Brøbech Jacobsen 1 og Morten Klem Thomsen 1.
Kushtrim Deskaj var på banen i ti minutter, scorede to mål, var oplægger til et og blev på den konto kåret til man-of-the-match.

God træningsindsats

Med tilgangen af 8 U19 spillere har IF Midtdjurs truppen fået en tiltrængt spand koks forud for denne sæson.
Det har også givet et løft til træningsindsatsen.
"Førsteholdet træner fast, og vi er altid mellem 15 og 20 spillere på træningsbanen," siger Klaus Fanø, der træner seniortruppen sammen med Kim "Lade" Andersen.
Nyeste tilgang til truppen er Morten Mygind, som for et par år siden var med til at kickstarte Djurs KMV i Aarhus.
Da Djurs KMV kuldsejlede før sommerferien , betød det, at flere af spillerne begyndte at stikke næsen hjemover mod de gamle stier i IF Midtdjurs og Kolind-Perstrup.
"Morten er endnu ikke i form til førsteholdet, men han er en dejlig type at have med i truppen, fordi han bidrager med en masse socialt og altid er i godt humør," siger Klaus Fanø.
Nummer to i Serie 4, AC Norddjurs, vinder i denne spillerunde uden kamp. Ebeltoft kan ikke mønstre det nødvendige antal spillere.

Publiceret 07 September 2012 23:21