Et bud på en nyindretning af Vrinners Kirke, kunne tage sig således ud.

Et bud på en nyindretning af Vrinners Kirke, kunne tage sig således ud.

Vrinners Kirke skal ikke laves om til biograf

Det er ikke sandt, at Vrinners Kirke skal være ny biograf i lokalområdet, men kirken skal have en ny og moderne indretning

Af
Af Lars Norman Thomsen

Brænder du for at få indflydelse på, hvordan en nyindretning af Vrinners Kirke skal tage sig ud, er det en god idé at komme med i det ny menighedsråd. Den altoverskyggende opgave for det kommende menighedsråd i Vrinners og Knebel bliver nemlig den ny indretning af Vrinners Kirke.

"Debatten i området har været stor, siden TV2-Østjylland proklamerede at Vrinners Kirke skulle laves om til biograf. Det er ikke tilfældet, selvom det dog er meningen, at kirkens indre skal fornyes," forklarer sognepræst Frans Rossing Andersen.

Kirken skal have en mere fleksibel indretning med stole, trægulv med gulvvarme, flygel, en tilbygning med tekøkken og toiletter.

Formålet er, at Vrinners Kirke i fremtiden vil blive brugt meget mere end i dag.

Liv og glæde

"Problemet er, at Vrinners Kirke ikke bliver brugt mere end 2-3 gange om måneden, og det er en stor skam for kirken burde være med til at give liv og glæde til lokalsamfundet. Derfor har menighedsrådet besluttet, at forsøge at puste nyt liv i Vrinners Kirke, blandt andet i samarbejde med det nye ungdomskirkeprojekt i Syddjurs, med et nyt kirkerum, der indbyder til, at man tænker anderledes."

Det nuværende menighedsråd har besluttet at gå ind i projektet, mens det bliver det nye råds opgave beslutte alle detaljer, samt ikke mindst med deres engagement at bringe mere liv ind i Vrinners Kirke.

Publiceret 06 September 2012 14:19