Familiefaderen Jesper Søndermark Jepsen er med sin hurtighed og opportunistiske indstilling til spillet en mand, der altid gør ondt på modstanderne, når han tørner ud for Hornslet.

Familiefaderen Jesper Søndermark Jepsen er med sin hurtighed og opportunistiske indstilling til spillet en mand, der altid gør ondt på modstanderne, når han tørner ud for Hornslet.

Lokalavisen Cup:

To nedrykkere mødes i topopgør tirsdag aften

Formstærke Hornslet og Auning krydser klinger på Hornslet Stadion i Lokalavisen Cup, og begge har været med til at slå på tromme for et spændende topopgør

Af
Af Lars Norman Thomsen

Tirsdag aftenens to kombattanter i Lokalavisen Cup i Serie 2, Hornslet og Auning, har fået en ovenud god begyndelse på sæsonen med lutter sejre i det fire spillede runder.

Auning røg før sommerferien ud med et gevaldigt brag af Serie 1. Hornslet måtte også rykke en række ned, men kun på de yderste marginaler og tilmed efter, at sæsonen var færdigspillet.

Det er fortid nu, hvor begge hold topper. Derfor bliver tirsdagens indbyrdes opgør også en kamp, der vil give et fingerpeg om mulighederne på den lange bane for både Hornslet og Auning.

Søndermark mod Søndermark?

Et interessant tema ved kampen bliver at se, hvordan Aunings midtstopper Ronni Søndermark Rasmussen vil klare sig mod sine gamle klubkammerater og i særdeleshed sin hurtige fætter, Jesper Søndermark Jepsen.

Ronni Søndermark Rasmussen, der døjer med en skade som har holdt ham ude i de seneste to kampe, skiftede i sommerpausen fra Hornslet til Auning, hvor han tidligere kort har udfoldet sig, medens Auning endnu lå placeret i Jyllandsserien.

Det nyeste skifte har vakt undren i Hornslet, hvor midtstopperen tidligere har fungeret som spillende træner, fordi de to klubber spiller i samme række.

To hold med offensive profiler

Medens Jesper Søndermark Jepsen har vist fin form og målnæse hos Hornslet, gælder det samme Bobby Brix hos Auning.

Den lille teknisk dygtige spiller med en fortid som eliteungdomsspiller i AGF og senere 2. divisionsspiller i samme klub har markeret sig stærkt i opstarten fra positionen som 10'er. Det samme har den aggressive frontman Kristian Johnsen.

Tre afgørende spillere, der er gode bud på målscorere i lokalopgøret, men også Hornslets to talenter, Jeppe Horsdal og Jesper Josiassen, er spillere, der indtager positioner på banen, hvor det forventes, at de leverer pænt med scoringer.

Publiceret 04 September 2012 12:20