Hornslets Kim Petersen (th) kunne drage hjem med en gavecheck på 500 kroner, som kan indløses i enten Sportigan Kolind eller Sportigan Auning.
Gert Knudsen (tv), holdleder i Hornslet, overrakte gavechecken til det unge fodboldtalent.

Hornslets Kim Petersen (th) kunne drage hjem med en gavecheck på 500 kroner, som kan indløses i enten Sportigan Kolind eller Sportigan Auning. Gert Knudsen (tv), holdleder i Hornslet, overrakte gavechecken til det unge fodboldtalent.

Lokalavisen Cup:

Hornslet et skridt foran Auning i topopgøret

Rosenholmerne er fortsat ubesejret i Serie 2 efter tirsdagens 3-1 sejr

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der er nu kun et hold i Serie 2-rækken med de fire lokale hold, der fortsat ikke har misset på pointtavlen, og det er Hornslet.
Det blev en realitet, da rosenholmerne vandt tirsdagens opgør på Hornslet Stadion mod Auning, der samtidig talte med til stillingen i Lokalavisen Cup i Serie 2.
3-1 sluttede opgøret til hjemmeholdet, som satte sig på kampen fra første fløjt mod et Auning hold, der måtte undvære en skadet Bobby Brix.
Han deltog ellers i opvarmningen, men måtte lige før kick-off melde forfald.
"Vi havde håbet, at Bobby kunne gennemføre kampen, men havde også taget vores forholdsregler ved at tage 15 mand med til Hornslet," forklarer Aunings træner Morten Bach Larsen.
I stedet for Bobby Brix blev Jonas Andersen skrevet på holdkortet, der heller ikke indeholdt navnene Ronni Søndermark Rasmussen (skadet) og Jonas Dahl (arbejde).
 

To mål foran ved pausen

Hornslet kom foran 1-0 ved højreforsvareren Jonas Grønning i det 7. minut. Et udtryk for, at hjemmeholdet var hurtigst ude af startblokkene.
Pelle Pilgaard øgede i det 27. minut til 2-0, og den stilling holdt til pausen, hvor en tilfreds træner Martin Winther kunne gøre status for spillerne.
"Vi spillede en glimrende første halvleg og viste måske noget af det bedste spil i denne sæson," fortæller Martin Winther.
Topscorer Jesper Søndermark Jepsen øgede til 3-0 i det 50. minut, og dermed var den potte ude, selv om unge Anders Friis Fanø Laursen fik reduceret til 3-1 i det 70. minut.
"Helt fortjent, at Hornslet vinder den kamp. Vi var godt forberedte på dem, men de gør det godt og er meget effektive," siger Morten Bach Larsen.
"Vi stillede for femte gang ud af fem mulige med de samme 11 startende, og det er af meget stor betydning," konkluderer Martin Winther, der benyttede alle tre reserver: Simon Pedersen, Klaus Randers og Casper Grønning undervejs.

Unge Kim man-of-the-match

Unge Kim Petersen, der har gjort det fint i denne sæson i Hornslets centerforsvar sammen med veteranen Henrik Dueholm, blev efter kampen kåret til man-of-the-match, og han kunne dermed drage hjem med en gavecheck på 500 kroner, fordi kampen talte med i Lokalavisen Cup regnskabet.
Hos Auning var målscorer Anders Friis Laursen godt spillende, ifølge træner Morten Bach Larsen, der nu ser frem til 10-11 dages kamppause, før der venter en kamp mod Aastrup-Hammelevs unge himmelstormere.
Dem møder Hornslet allerede lørdag på Åstrup Stadion.
"De er gode, så det er rart at kunne møde frem med maksimumpoint til det opgør," erkender Martin Winther.

Publiceret 04 September 2012 22:45