Debat:

Snæversyn fra Per Dalgaard

Af Carsten Bech (B), Formand for udvalget for natur, teknik og miljø i Syddjurs:

"At tale om CO2 reduktion i Syddjurs Kommune virker som en rød klud på Per Dalgaard (DF).

Uanset hvad vi gør betyder det ikke en pind, siger han hver gang emnet bliver drøftet. Han påpeget at Danmark kun står for 0,2 procent af verdens CO2 udledning. Det skal nok passe, men nu er det sådan at Danmarks befolkning udgør mindre end 0,1 procent af verdens befolkning. Det betyder at vi målt pr. indbygger ligger i den høje ende. Derfor har vi selvfølgelig et ansvar for at begrænse udslip af CO2. Hvis det ikke betyder noget,  hvad vi gør i Danmark som Dansk Folkeparti hævder, kan de sige det samme alle andre steder. På den måde kan alle få et alibi for at lade stå til.

Endelig forsøger Per Dalgaard sig med et gevaldigt højdespring omkring energirenovering. Han udnævner sig selv til drivkraften i forhold til den energirenovering der foregår i de kommunale bygninger i Syddjurs Kommune. Det er imidlertid et samlet byråd der har været enige om energirenoveringer.

En del af beslutninger herom er taget på flere af de møder, hvor Per Dalgaard har været fraværende, heldigvis har fraværet ikke gjort det vanskeligere at få energirenoveringerne igennem."

Publiceret 03 September 2012 13:16