Den meget stemningsfulde lysceremoni i Byparken i Rønde i forbindelse med Stafet for Livet lørdag aften samlede som altid mange mennesker

Den meget stemningsfulde lysceremoni i Byparken i Rønde i forbindelse med Stafet for Livet lørdag aften samlede som altid mange mennesker

Stafet for livet - igen en succes

Af
Af Ninna Thomsen (S)

formand for Sundhed

ældre og socialudvalget:

"Stafet for livet har igen været et helt fantastisk arrangement.

Stafet for livet finder sted i 16 danske byer og i 23 lande. Blandt andet i USA, Canada, Australien, New Zealand, lande i Sydamerika og i Afrika.

Stafet For Livet er en del af den største indsamlingsaktivitet i verden. Flere end tre millioner mennesker - heriblandt ca.500.000 nuværende og tidligere kræftpatienter deltager hvert år .
Alle stafetter har hold, en fighterrunde, lysceremoni og oplysning om kræft, men ikke to stafetter er ens. Hvordan og hvad der skal ske til arrangementet bestemmes af de lokale arrangører.

Kræftens Bekæmpelse i Syddjurs formåede for sjette år i træk, at skabe et fantastisk indholdsrigt 24 timers program i Rønde Bypark. Et overflødighedshorn af aktiviteter, god underholdning og værdifuld oplysning.

Et indhold med fokus på noget alvorligt, men de frivillige bag Stafetten, formåede kunsten, at gøre det på en rar og hyggelig måde, der samlede familie, venner og kollegaer i samvær og nærvær.

De 24 timer Stafetten varede , var yderst givende på en utrolig stemningsfuld måde.

Stafet for livet gav igen mulighed for at alle kunne  – støtte Kræftens Bekæmpelse i deres fantastiske indsats for at forebygge kræft, yde patientstøtte og støtte til forskning.
Forskning i årsager, udvikling af behandlingsmetoder og bekæmpelse af kræftsygdomme
Stafet for livet skabte et fælles rum og et værdifuldt fællesskab – hvor man alene eller sammen med andre, kunne fordybe sig og være eftertænksom.

Hvor der var mulighed for, alene eller i fællesskab med andre, at mindes de af vore kære, der tabte kampen, at støtte og give håb til de, der kæmper med kræften og glæde os over de mange, der har vundet kampen.
Sådan et arrangement kommer ikke af sig selv, der ligger hårdt arbejde bag. En stor tak til alle de frivillige bag arrangementet.

En stor tak også til alle jer, der mødte frem og støttede denne gode sag."

Publiceret 03 September 2012 15:21